Turniej w Imperium Gier w Krakowie - 23.02.2008
Póki co, niestety się nie da, gdyż Imperium Gier nie dysponuje taką powierzchnią i sprzętem. Przynajmniej na razie 
 W przyszłości limity może się zwiększą, ale 23 lutego niestety możemy przyjąć maksymalnie 12 osób.

Do zobaczenia na uklepanej ziemi ^^

- True Legionista
 - "Nie jestem powergamerem"

wporzadku ze sie zalapalem mam nadzieje ze trafie 

Okej, dobrze, że informujesz. Przypominam, że turniej zaczyna się o 10 w sobotę 

Dzieki wszystkim za gre ; )) Turniej ogólnie sie udał, mimo niskiej frekfencji ; )

Ja również dziękuję, mimo że nie udało mi się dzisiaj zagrać (co nie znaczy, że umkniecie spod mojego topora 
) i obiecuję przesłać wyniki najszybciej jak to tylko możliwe.
No i oczywiście zapraszam ponownie w marcu

No i oczywiście zapraszam ponownie w marcu
Do ligi wysłałem wczoraj wieczorem. Jak ktoś bardzo chce, to mogę zamieścić również tutajA gdzie wyniki??
1. Damian Drzystek (WE)
2. Marcin Czaja (Lizardman)
3. Paweł Charkowski (O&G)
4. Sławek Wysocki (WE)
5. Tomasz Kanclerski (WE)
6. Paweł Stachowski (Dwarfs)
7. Dariusz Butanowicz (TK)
8. Grzegorz Gobiecki (Dwarfs)
Jeszcze tego nie ustaliliśmy, ale na pewno dam znać, jak pojawi się konkretny termin.A dokładniej
Okazało się, że nie wysłałem dobrych wyników, ale sprawa jest pod kontrolą i być może już jutro będziecie się mogli cieszyć Waszymi osiągnięciami 

Cóż, ja miałem nie grać, gdyby było 12 osób, jako że tak powiem gospodarz, potem okazało się, że mógłbym zagrać, tyle tylko że dostałem 38,5C znienacka...
Tak czy inaczej mam nadzieje, że się Wam spodobało, do ligi, dopisały się lizaki (aż się boje), czekamy na kolejnych chętnych, następny turniej u nas 8 marca, mam nadzieje, ze nie zabraknie pań

Tak czy inaczej mam nadzieje, że się Wam spodobało, do ligi, dopisały się lizaki (aż się boje), czekamy na kolejnych chętnych, następny turniej u nas 8 marca, mam nadzieje, ze nie zabraknie pań
Butan ja te Twoje TK rozniosę, bądźmy poważni