Defens Nocniki na 800 :D
-
- Mudżahedin
Defens Nocniki na 800 :D
Co myślicie :
Heroes:
Gienek: Goblin shaman 2 lv -----> 90 pkt
Ng Shaman 2 lv -----> 85 pkt
Core:
23* NG Standard Musican 2x Fanatyk -----> 131 pkt
22* NG Standard Musican 2x Fanatyk -----> 128 pkt
Specjal:
2x Spear Chucka -----> 70 pkt
Rare:
Doom Diver -----> 80 pkt
Model in Army: 89
Casting Pool: 8
Dispel Pool: 5
Tylko Gobosy maja byc takie założenie co sadzicie
Heroes:
Gienek: Goblin shaman 2 lv -----> 90 pkt
Core:
22* NG Standard Musican 2x Fanatyk -----> 128 pkt
Specjal:
2x Spear Chucka -----> 70 pkt
Rare:
Doom Diver -----> 80 pkt
Model in Army: 89
Casting Pool: 8
Dispel Pool: 5
Tylko Gobosy maja byc takie założenie co sadzicie
-
- Mudżahedin
oczywiście jeśli przeżyjesz ostrzał z dooma spear chuck magie oraz fanatyków póżniej możmy pomyśleć
-
- Mudżahedin
Ogólnie nawalamy do wszystkie co sie rusza zmiękczamy magia(o ile wyjdzie ) i ostrzałem w ostatecznym rozruchu fanatycy i liczymy na CR z liczebnosci jeśli to niepomoże to na kolana i modlimy sie o cud
Ale bierzesz pod uwage tylko 1 rzecz. Ze ty zaczynasz. A jeśli ja zaczne? to wtedy mozesz miec spory kłopot. Ponadto wystarczy ze schowam się za lasem i juz mi nic nie zrobisz. Ponadto nie masz wilków. Ale zagraj z kims tym zobaczysz ze same klocki sie nie sprzawdzą.
-
- Mudżahedin
no zobaczymy jak wyjdzie w praniu :/ biore pod uwage ze ty nawet zaczynasz wiem że bedzie ciężko ale to tylko na delikatna partyjke nie na jakiś turniej a jak sie schowasz za lasem to co ty mi zrobisz
Trochę ryzykowne byłoby podlecieć lataczem pod sam nos klocuszków i spear chucków. Tylko w taki sposób możesz wzbudzić terror na klockach, a jak test Ld się uda, to latacz ma... to latacza nie ma ;D
Co do chowania się za lasem, będąc za lasem pewnie nie dolecisz, by mieć w zasięgu terroru gobliny.
Ale praktyka pokaże... miłej gry
Co do chowania się za lasem, będąc za lasem pewnie nie dolecisz, by mieć w zasięgu terroru gobliny.
Ale praktyka pokaże... miłej gry
Trzeh drugopoziomowych szamanow goblinskich + 3 maszyny w tym doom diver na te punkty to potega. Sam nie wiem jakbym to ugryzl majac do dyzpozycji biedne 800 punktow.Chyba beasmanami wzialbym psy na fanoli, tez 3 szamanow, i do tego reszte to rydwany w corach i moze bym z tym jakos polecial. No i wszelkej masci wzkrzeszane trupy moga bolec za te punkty ale masz na starcie 5 kosci do dispela wiec i takbyloby ciezko. tak sobie po prostu gdybam Najtrudniej chyba bys mial z imperium i krasnalami jakby zqaczeli strzelac i panikowac klocki nocnikow.
-
- Mudżahedin
Armia Lizandrman ogólnie pokonana dzięki magii Duże zwycięstwo
Armia De ogólnie dzięki maszynom złojenie rydwanu na takiej armii to pestka RBT padł na magii tu była masakra !!
Rozpa dosyć dosyć ale faktycznie takie ld i ciężko to utrzymać
Armia De ogólnie dzięki maszynom złojenie rydwanu na takiej armii to pestka RBT padł na magii tu była masakra !!
Rozpa dosyć dosyć ale faktycznie takie ld i ciężko to utrzymać
Ogólnie nie dograliśmy do końca (skończyło się po 3 turach) Zebrał bym generała bankowo i by już nie było dużego zwycięstwa A walka dopiero się zaczęła.Ghost_Master1 pisze:Armia Lizandrman ogólnie pokonana dzięki magii Duże zwycięstwo
A magia rzeczywiście przerąbana. Dobrze, ze generał zginął od miscasta k3 hitów S4
Ze Skavami nie miałbyś tym szans. Stormbanner (i po strzelaniu) i kopaczki (fanole powyskakują jeszcze w twojej strefie rozstawiania).
Kiedyś coś takiego rozjechałem nie tracąc praktycznie nic (no może kilku niewolników czy NR).
BTW pięknie tu by się sprawdziły Warp-Fire Throwery.
Pozdro.
Kiedyś coś takiego rozjechałem nie tracąc praktycznie nic (no może kilku niewolników czy NR).
BTW pięknie tu by się sprawdziły Warp-Fire Throwery.
Pozdro.