Eshin 1k
Eshin 1k
Jak w temacie:
-chieftain 149
+bsb, storm banner, heavy armour
-5 kopacze 85
+zatrute bronie
-5 kopacze 85
+zatrute bronie
-eshin sorcerer 125
+2 dispel scorlle
-20 clanraty 160
+ratling gun
-20 clanraty 160
+ratling gun
-5 warplock jezzail teams 100
-5 night runners 25
-5 night runners 25
-20 slaves 40
-20 slaves 40
razem: 994
Ogólnie to jest storm banner, jest strzelanie, jest caddy, jest generał z ld 7, jest bsb i kopaczki, a powalczyć też coś można , więc myślę że rozpa sobie poradzi...
-chieftain 149
+bsb, storm banner, heavy armour
-5 kopacze 85
+zatrute bronie
-5 kopacze 85
+zatrute bronie
-eshin sorcerer 125
+2 dispel scorlle
-20 clanraty 160
+ratling gun
-20 clanraty 160
+ratling gun
-5 warplock jezzail teams 100
-5 night runners 25
-5 night runners 25
-20 slaves 40
-20 slaves 40
razem: 994
Ogólnie to jest storm banner, jest strzelanie, jest caddy, jest generał z ld 7, jest bsb i kopaczki, a powalczyć też coś można , więc myślę że rozpa sobie poradzi...
Ostatnio zmieniony 23 lut 2008, o 14:10 przez skink, łącznie zmieniany 1 raz.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
skink z Lublina?
Wywal jezzaile i daj wiecej night runnerow i slavow
Wywal jezzaile i daj wiecej night runnerow i slavow
Skink z Wrocławia. Niby tylko 95 modeli, ale myślę, że jezzaile pomogą tej armii - zawsze jest do czego strzelać , a tak to dostane tylko wiecej skrina i mięsa armatniego... jeśli naprawde lepszym rozwiązaniem jest danie wiecej piechoty, to wyjaśnij czemu, bo ja tego nie rozumiem.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
zagraj a sam zobaczysz slavy potrafią wiele fajnych rzeczy robic a gdy jest ich duzo...no coz strata 50 pkt nie boli, a w zamian mogą szachowac/szarzowac i przy odrobinie farta mozesz naprawde namieszac
Mówicie o clanratach... A przecież w Eshinie NR są mainstay unit
Dostaw kolejnych NR a będziesz mógł dostawić kolejnych niewolników...
Co do Jazzaili ostatnio coraz bardziej się do nich przekonuję. Niedawno całkiem fajnie poszczerbiły Bretkę, za to Slavy i NR uciekły w pierwszej turze.
Pozdro
Dostaw kolejnych NR a będziesz mógł dostawić kolejnych niewolników...
Co do Jazzaili ostatnio coraz bardziej się do nich przekonuję. Niedawno całkiem fajnie poszczerbiły Bretkę, za to Slavy i NR uciekły w pierwszej turze.
Pozdro
Ale ja nie chce dawać więcej slejwów. po poscie w którym napisałem, że zredukuje clanraty i dam slejwy dodatkowe zrobiłem to! na pocZatku był 1 kloc slejwów, a chciaem miec 2, wiec kosztem clanratów dodałem drugi! nie chce trzeciego... . już dokonałęm zmian w pierwszym poście...
też uważam ,że śmiecie są nie potrzebne , po co? Lepsze są jezzaile są faktycznie dobrze wyszkolonymi i potrafiącymi pomieszać szyki przeciwnikami . Jeden pegaz z maską z regóły mi wystarczał na pomioty, ale raz koleś wystawił jezzailie i sobie generał za długo nie polatał(wustarczyła jedna tura nie uwagi i po nim)
pozdro
pozdro
I believe in Honour.!
Taki standardzik, dobiłbym klocki jakoś jakby były wolne punkty
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?