PMotM 9 - Warghulf
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Barbarossa
- Mniejsze zło
PMotM 9 - Warghulf
Miała być nienawiść, żądza mordu i przerażenie...
Fluff mojej figurki z nowiutkiego army booka jest taki:
"These are the Warghulfs - blood-mad killers that exist only to feed. Like enraged, starved wolves, they run rampant, devouring whole villages and yet never sating their thirst. They slaughter without mercy, luxuriating in bloody carnage."
Wybrałem model z Konfrontacji, bo moim zdaniem bardziej pasuje do wilkołaka. Oto i on:
Fluff mojej figurki z nowiutkiego army booka jest taki:
"These are the Warghulfs - blood-mad killers that exist only to feed. Like enraged, starved wolves, they run rampant, devouring whole villages and yet never sating their thirst. They slaughter without mercy, luxuriating in bloody carnage."
Wybrałem model z Konfrontacji, bo moim zdaniem bardziej pasuje do wilkołaka. Oto i on:
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
fajny serio fajny
powiedz jak zrobiłeś krew
tylko skrzydeł mu brak
powiedz jak zrobiłeś krew
tylko skrzydeł mu brak
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Warghulf nie lata, rusza się z prędkością przeciętnego bretońskiego rycerza, więc wszystko się zgadza.
A przepis na krew wrzuciłem w temacie porady dla noobsa czy jakoś tak, ze wczoraj.
A przepis na krew wrzuciłem w temacie porady dla noobsa czy jakoś tak, ze wczoraj.
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Nie wiem, wolę wikołaka niż niedorobionego fell bata - ale jak najbardziej jest to kwestia gustu. Mi po prostu toto GW nie leży za bardzo, ale spotkałem się z opiniami, że to bardzo fajny model.
- Chaoschild
- Chuck Norris
Sorry mate ale nie widzi mi sie. W szczegolnosci ze nie lubie adaptowania figurek z Konnfrontacji do Battla. No i to ze jest slabo mazniety.
-
- Kretozord
Koncepcja wilkołakowatego vargulfa w armii gdzie samych wilków jest sporo jest bardzo trafna. Niestety sam dobór uzbrojenia modelu trochę do mnie nie trafia, głównie chodzi mi tu o zbroję i broń, golasek ze szponami był by lepszy. Sam użył bym chyba tego modelu Na duży plus jest dynamika modelu tu widać te Mv8 nie to co na oryginale który przypomina pełzającego bezradnie nietoperza.
Krew jest dobra, reszta elementów daje rade jak do gry. Tylko ta nieszczęsna skóra czy futro, mi to przypomina szarość plastiku i szkoda że nie udało się ożywić tego koloru.
Krew jest dobra, reszta elementów daje rade jak do gry. Tylko ta nieszczęsna skóra czy futro, mi to przypomina szarość plastiku i szkoda że nie udało się ożywić tego koloru.
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Też mi się podoba i też o nim myślałem... Ale jest 2x mniejszy i na podstawce 50x50 wyglądalby nieco cipiastokurka_z_podworka pisze: Sam użył bym chyba tego modelu
Warghulf to duży zmutowany wampir trawiony rządzą krwi. Mi akurat bardziej pasował wilkołak niż nietoperz, ale to kwestia gustu i nie zamierzam się o to spierać. Tyle
Jakby się dało rozjaśnić jakoś te foty, to efekt powinien być zgoła lepszy