ludzie ;] ile razy mam powtarzac ze to wlasnie tak mialo wygladac? <lol2> to metal jest ;] to wlasnie jest złoto. zloty nnm. wypolerowane blyszczace zloto mialo byc ;] dobrze sie wam wydaje z tymi sznurami ze zlotych koralikow. ehh... ludzie
ułoh. mazam dalej. powoli mam juz dosc neibieskiego, dosc space marinsow, dosc libarbianow, dosc nnmu i dosc tej figurki. no ale do czwartku trzeba skonczyc... ehh... no to teraz sie tak patrzy
co myslicie?
P.S dzieki wszystkim za komentarze i zjebki, motywuje i daje wskazowki
pozdrawiam
Sprawnie Ci to malowanie idzie. Z obszerniejszym komenatrzem wstrzymam sie az go zobacze skonczonego na wlasne oczy Zapowiada sie na efektowna figurke.
teraz widze o co ci chodzilo z ta laska coz efekt przyjemny ale czegos i tak mi brakuje (moze za duzo tam glebi i jasnosci a za malo np koloru posredniego ?? (takie male elementy nie swieca sie tak mocno) ; a i jeszcze jedno cos mi nie pasi ten FH jakis krzywy i malo tam przejsc ... to taki maly zgrzyt ktory mozna poprawic wyciagajac kolorek jeden ... ogolem czekam na dalsze etapy - i musze stwierdzic ze wyrobiles dosc rozpoznawalny styl ... pozdro
No jak zwykle wysoka klasa, czyste, ładne porządne, troche jaki picasso czy jakis inny... (Kiedyś też tak będę umial )
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
hmm... w sumie niby wszystko fajnie ale jakoś mnie nie łapie za serce... laska, szata i złoto jakoś mi nie podchodzą... ale może to wina fotek... jednak praca nadal na wysokim poziomie... wykończ, zrób porządne zdjęcia i jestem pewien, że będzie lepiej
poza fh na szacie wszystko mi sie zajebiscie podoba;) imo super pracka wyszla. podoba mi sie Twoje nowe podejscie do nmm wyszlo naprawde bardzo fajnie. generalnie bardzo fajna pracka
Pracka miodna, co by nie mówić Podstawka klimatyczna, aczkolwiek faktycznie bardzo rozłożysta i może trochę przeszkadzać przy graniu, ale to już nie Twoja broszka, że tak powiem Jest gites!
noo. po dlugim czasie (zlamana reka, wyjazdy i rejs- przepraszam) koncze termola. do konca zostaly 2 papirusy, ale robie foto teraz bo niewiem kiedy znow aparat bede mial
aha, jesli fotki sa zbyt jasne lub zbyt ciemne, powiedzcie bo mam laptopa od niedawna i sie gubie jeszcze troche...
No nareszcie skonczyles Jest elegancki tak jak byl Jedynie czaszka na lasce sredniawo wyglada.
Podstawce jednak przydaloby sie wiecej kontrastu i moze jakis drobiazg przyciagajacy uwage.