03.02.2007 - Toruń - "SI VIS PACEM, PARA BELLUM! Toruń"
Hirku takie jest Twoje zdanie , jakbys tak zrobil to myslisz , ze uwazalby , ze zle zrobiles ? Niekazdemu odpowiadaja armie nastawione tylko na walke i pchanie sie na chama... Wczoraj gralem z krasiami na 50 strzelcach , 2xbolcach , klopie , organkach i master inzynierze - moglem sie cala armia schowac w ostatniej turze zablokowac przeciwnikowi cwiartki , a swoje zajac i wygrac 11:9 , ale wolelem cos sobie pograc i przez to przegralem 13:7 - wszystko zalezy od podejscia czy wolisz grac zeby grac czy uzyskac jak najlepszy wynik...
Chyba 2 coache...Dimmu pisze:JAk przyjade to na pewno bede miał 3 black coache i 3 kawalerie ... nie wiem czy to bedzie cos milego dla przeciwnika... ale cóz regulamin jest regulamin ... zobaczycie chlopaki jakie będą odgięcia na tym turnieju
Jakbyś wziął taką rozpę, to nawet chętnie bym Cię na challenge wyzwał
2 z sylani 1 z normalnych VC challange ? Marcinie to ja nie wiem co ty masz zamiar wystawic
hehe, myślę, że 3 maneaterów wystarczająco młóci coache i kawe.
To jak dimmu co powiesz na challange?
To jak dimmu co powiesz na challange?
ja i moje krasie cieszymy sie na 3 kawy i 3 coache, i nie uwazam tej kombinacji za przegieta ani nawet mocna
może kawy jeszcze są w miarę niebezpieczne, ale w mojej rozpie mam 5 różnych modeli, które coache rozwalają jednym niezasavowanym hitem
a kawa... hmm, jest droga, wiec zakladam, ze poza nia dużo już w tych armiach nie bedzie
a kawa... hmm, jest droga, wiec zakladam, ze poza nia dużo już w tych armiach nie bedzie
niee , 20 wilkow , 10 fell batow , 2xnecrosi , 2xvampirow - czyli lacznie 7 PD + 5 boundow... Macie racje armia jest bardzo slaba Bania , a jest cos w ogole dla Ciebie przegiete ?
skinkiZiemko pisze:niee , 20 wilkow , 10 fell batow , 2xnecrosi , 2xvampirow - czyli lacznie 7 PD + 5 boundow... Macie racje armia jest bardzo slaba Bania , a jest cos w ogole dla Ciebie przegiete ?
200 skinkow, 2 caskety i 6 scorpow, po prostu dla mnie VC oparci glownie na kawie nie są mocni bo nie moga tego wskrzesic...
nie chcecie wiedziec z czym ja przyjade jesli Sylwia jednak ze mna nie pojedzie
wlasnie mialem przyjemnosc grania z def krasiami i bolcem z +5cr ale nie siedzialem po krzakach (chociaz rozwazalem to) i lekko prchowo wygralem 11:9 a spokojnie moglobybyc 2 - 3 pkt wiecej, co prawda nie iwem jak bym sie zachowal z armia juniora i ziemka ale na pewno tez staralbym sie napsuc im krwi.....
oj oj, sie przejedziesz wiec na tym cieszeniu sie jesli nie wymyslisz czegos na prawde niesamowitego ;pBania pisze:ja i moje krasie cieszymy sie na 3 kawy i 3 coache, i nie uwazam tej kombinacji za przegieta ani nawet mocna
4 bolce z sila 7, 2 cannony, 2 klopy, 2 organki... to coache i kawa muszą cos wymyslec
Hmmm dziwne zauwazylem , ze jakos w Bydzi nei miales bolcow z s7 - teraz jednak je wezmiesz ??
Btw. jesli wystawisz cos takiego to tylko po raz kolejny pokaze "nieprzegietosc" brania 2woch tych samych armii w sojuszu
Btw. jesli wystawisz cos takiego to tylko po raz kolejny pokaze "nieprzegietosc" brania 2woch tych samych armii w sojuszu
te z s6 sa dobre, tylko ze te z s7 sa BARDZO dobreKozisyn pisze:niech mi ktos w Polszcze powie ze bolce bez siy 7 są dobre
hej Kozisynie, skoro już się wypowiedziałeś w tym temacie, to może przy okazji do nas przyjedziesz na paróweczkę?Kozisyn pisze:niech mi ktos w Polszcze powie ze bolce bez siy 7 są dobre