Galeria Mordheim
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Assassin bardzo fajny.
A teraz cosik ode mnie
Kapitan moich WH
Ogr do bandy WH
Mistrzem pędzla to ja nie jestem (maluję od sierpnia 2007), a i jakość fotek wybaczcie bo szczęśliwym posiadaczem aparatu jestem zaledwie od kilku dni i dopiero uczę się jak go okiełznać
Reszta bandy będzie jak zrobię jakieś fotki nadające się do oglądania
Pozdrawiam
A teraz cosik ode mnie
Kapitan moich WH
Ogr do bandy WH
Mistrzem pędzla to ja nie jestem (maluję od sierpnia 2007), a i jakość fotek wybaczcie bo szczęśliwym posiadaczem aparatu jestem zaledwie od kilku dni i dopiero uczę się jak go okiełznać
Reszta bandy będzie jak zrobię jakieś fotki nadające się do oglądania
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 1 mar 2008, o 22:23 przez Leszczu_, łącznie zmieniany 2 razy.
Ha! Leszczu na forum, coś nowego.
A więc, jako że widziałem obydwie na żywo powiem tylko, że kapitan w realu wygląda lepiej niż na zdjęciu (z resztą tu na bardzo dużym powiększeniu) i jest naprawdę fajny.
Fota ogra dużo lepsza (bo bez lakieru), a sama figurka też ładna. Ja bym może jeszcze troszkę skórę an ogrze wyciągnął.
Generalnie bardzo przyjemnie się przeciwko nim gra.
pzdr
A więc, jako że widziałem obydwie na żywo powiem tylko, że kapitan w realu wygląda lepiej niż na zdjęciu (z resztą tu na bardzo dużym powiększeniu) i jest naprawdę fajny.
Fota ogra dużo lepsza (bo bez lakieru), a sama figurka też ładna. Ja bym może jeszcze troszkę skórę an ogrze wyciągnął.
Generalnie bardzo przyjemnie się przeciwko nim gra.
pzdr
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Kolorystyka na kapitanie jest mocno zakłamana przez to, że żółte światło lampki odbija sie od lakieru... Dlatego na tle kapitana, ogr prezentuje sie lepiej
A i sama konwersja kapitana z 40k wh inkiwizytora (dla porównania oryginalny model, na dodatek dużo lepiej pomalowany http://www.coolminiornot.com/178488) była bardziej czasochłonna...
Aczkolwiek cieszę się, że ogr sie podoba
Pozdrawiam
A i sama konwersja kapitana z 40k wh inkiwizytora (dla porównania oryginalny model, na dodatek dużo lepiej pomalowany http://www.coolminiornot.com/178488) była bardziej czasochłonna...
Aczkolwiek cieszę się, że ogr sie podoba
Pozdrawiam
Dzięki Inq. Lorr to chyba mój ulubiony model do 40K więc w mojej bandzie znaleźć się musiałInquisitor Lorr jako kapitan bandy WH jest naprawdę dobrym pomysłem, i wykonanie cieszy oczy. Cool
Hehe mówisz? Może faktycznie ma trochę postawę w stylu "Ty i ja na rogu ulicy w samo południe...!"wygląda jakby się wyrwał z dzikiego zachodu...
ogień jest IMO paskudny
No cóż lepiej nie umiałem i w sumie to sam jestem raczej zadowolony z tego elementu. Ale oczywiście każdemu podoba się co innego
Dzięki wszystkim za komentarze