Galeria Mordheim
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Assassin bardzo fajny.
A teraz cosik ode mnie
Kapitan moich WH

Ogr do bandy WH

Mistrzem pędzla to ja nie jestem (maluję od sierpnia 2007), a i jakość fotek wybaczcie bo szczęśliwym posiadaczem aparatu jestem zaledwie od kilku dni i dopiero uczę się jak go okiełznać
Reszta bandy będzie jak zrobię jakieś fotki nadające się do oglądania
Pozdrawiam
A teraz cosik ode mnie
Kapitan moich WH

Ogr do bandy WH

Mistrzem pędzla to ja nie jestem (maluję od sierpnia 2007), a i jakość fotek wybaczcie bo szczęśliwym posiadaczem aparatu jestem zaledwie od kilku dni i dopiero uczę się jak go okiełznać

Reszta bandy będzie jak zrobię jakieś fotki nadające się do oglądania

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 1 mar 2008, o 22:23 przez Leszczu_, łącznie zmieniany 2 razy.
Ha! Leszczu na forum, coś nowego.
A więc, jako że widziałem obydwie na żywo powiem tylko, że kapitan w realu wygląda lepiej niż na zdjęciu (z resztą tu na bardzo dużym powiększeniu) i jest naprawdę fajny.
Fota ogra dużo lepsza (bo bez lakieru), a sama figurka też ładna. Ja bym może jeszcze troszkę skórę an ogrze wyciągnął.
Generalnie bardzo przyjemnie się przeciwko nim gra.
pzdr
A więc, jako że widziałem obydwie na żywo powiem tylko, że kapitan w realu wygląda lepiej niż na zdjęciu (z resztą tu na bardzo dużym powiększeniu) i jest naprawdę fajny.
Fota ogra dużo lepsza (bo bez lakieru), a sama figurka też ładna. Ja bym może jeszcze troszkę skórę an ogrze wyciągnął.
Generalnie bardzo przyjemnie się przeciwko nim gra.
pzdr
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Kolorystyka na kapitanie jest mocno zakłamana przez to, że żółte światło lampki odbija sie od lakieru... Dlatego na tle kapitana, ogr prezentuje sie lepiej
A i sama konwersja kapitana z 40k wh inkiwizytora (dla porównania oryginalny model, na dodatek dużo lepiej pomalowany
http://www.coolminiornot.com/178488) była bardziej czasochłonna...
Aczkolwiek cieszę się, że ogr sie podoba
Pozdrawiam

A i sama konwersja kapitana z 40k wh inkiwizytora (dla porównania oryginalny model, na dodatek dużo lepiej pomalowany

Aczkolwiek cieszę się, że ogr sie podoba

Pozdrawiam
Dzięki Inq. Lorr to chyba mój ulubiony model do 40K więc w mojej bandzie znaleźć się musiałInquisitor Lorr jako kapitan bandy WH jest naprawdę dobrym pomysłem, i wykonanie cieszy oczy. Cool

Hehe mówisz?wygląda jakby się wyrwał z dzikiego zachodu...

ogień jest IMO paskudny
No cóż lepiej nie umiałem i w sumie to sam jestem raczej zadowolony z tego elementu. Ale oczywiście każdemu podoba się co innego

Dzięki wszystkim za komentarze