Moje Imperium
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
-
- Kretozord
Moje Imperium
Malowane eony temu doczekało się zdjęcia rodzinnego
http://i129.photobucket.com/albums/p210 ... /002-1.jpg
http://i129.photobucket.com/albums/p210 ... /002-1.jpg
-
- Mudżahedin
- Lokalizacja: toruńskie przedmieścia, dokładniej jakubskie przedmieścia
Ładno, ale daj powiększenie poszczególnych. czy ten tank nie ma przypadkiem z dużo bieli? wygląda jak mhm oj trudno to opisać. ten metaqlick taki kościowaty, za biało , tank to też ciemne kolorki!
czepiam się tylko zderzaka
A żebyś się zdziwił. F
czepiam się tylko zderzaka
A żebyś się zdziwił. F
- Młody Pajak
- Kradziej
mi się podoba kolory są dobrze dobrane. Tylko szkoda że zdjęcia są robione z takiej dużej odległości. trzeba było zrobić kilka fot ale po jednym lub kilka oddziałów z bliska.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
-
- Kretozord
Nie ma Z bliska trochę straszą bo na nich zdobywałem pierwsze skille
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Widzę, że Kurze głupio wychwalać swoje, więc ja się wypowiem
Z bliska wyglądają na porządny high TT, nie ma tam fajerwerków, ale armia jako całość prezentuje się świetnie, jest zunifikowana, wszystko ładnie współgra i nie ma żadnych wątpliwości co jest co, jest wysiwyg. Wiadomo, że są modele lepsze i gorsze, ale jak człowiek się uczy to trudno wszystko na bieżąco przemalowywać, powiedzmy, że najgorszy model jest 5/10 a najlepszy 7.5/10. Jedyne czego można się przyczepić to brak podstawek pod maszynami.
Jednym słowem, każdy powinien dążyć do takiego poziomu armii (chyba, że ma lepszy ), uprzyjemnia to grę i pozostawia miłe wrażenia estetyczne.
Z bliska wyglądają na porządny high TT, nie ma tam fajerwerków, ale armia jako całość prezentuje się świetnie, jest zunifikowana, wszystko ładnie współgra i nie ma żadnych wątpliwości co jest co, jest wysiwyg. Wiadomo, że są modele lepsze i gorsze, ale jak człowiek się uczy to trudno wszystko na bieżąco przemalowywać, powiedzmy, że najgorszy model jest 5/10 a najlepszy 7.5/10. Jedyne czego można się przyczepić to brak podstawek pod maszynami.
Jednym słowem, każdy powinien dążyć do takiego poziomu armii (chyba, że ma lepszy ), uprzyjemnia to grę i pozostawia miłe wrażenia estetyczne.
-
- Kretozord
2300+
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
No i jaka klimatyczna armia Jazda, strzelanie, magia..
Cała armia bardzo ładnie się prezentuje. Fajnie jest widzieć armie pomalowaną w całości i na całkiem niezłym poziomie.
Cała armia bardzo ładnie się prezentuje. Fajnie jest widzieć armie pomalowaną w całości i na całkiem niezłym poziomie.
Ostatnio zmieniony 26 lut 2008, o 18:43 przez k.a.r.p, łącznie zmieniany 1 raz.
Bardzo ładnie Od siebie dodam ze sztandar na kawalerii przesadzony.... Reszta ślicznie
-
- Kretozord
Bo to sztandar typu noc przed turniejem
Ale przynajmniej szybko ludzie kojarzą że to warbanner
Ale przynajmniej szybko ludzie kojarzą że to warbanner