Ładno, ale daj powiększenie poszczególnych. czy ten tank nie ma przypadkiem z dużo bieli? wygląda jak mhm oj trudno to opisać. ten metaqlick taki kościowaty, za biało , tank to też ciemne kolorki!
czepiam się tylko zderzaka A żebyś się zdziwił. F
mi się podoba kolory są dobrze dobrane. Tylko szkoda że zdjęcia są robione z takiej dużej odległości. trzeba było zrobić kilka fot ale po jednym lub kilka oddziałów z bliska.
wyglada fajnie. Cała armia pomalowana, ładna, esteyczne, według jednego schematu... nice... przydały by się tylko jeszcze zdjęcia z bliska. Są jakieś szanse?
Widzę, że Kurze głupio wychwalać swoje, więc ja się wypowiem
Z bliska wyglądają na porządny high TT, nie ma tam fajerwerków, ale armia jako całość prezentuje się świetnie, jest zunifikowana, wszystko ładnie współgra i nie ma żadnych wątpliwości co jest co, jest wysiwyg. Wiadomo, że są modele lepsze i gorsze, ale jak człowiek się uczy to trudno wszystko na bieżąco przemalowywać, powiedzmy, że najgorszy model jest 5/10 a najlepszy 7.5/10. Jedyne czego można się przyczepić to brak podstawek pod maszynami.
Jednym słowem, każdy powinien dążyć do takiego poziomu armii (chyba, że ma lepszy ), uprzyjemnia to grę i pozostawia miłe wrażenia estetyczne.
Bardzo ładnie pomalowani, z wysokości stołu widać, że są barwni, bardzo mi się podoba! Prawdziwe imperialne chłopaki! Ja jestem w 1/4 malowania swoich reiklandczyków w schemacie własnym.
Tak spojrzałem, nie zobaczyłem 2 czołgu i niedużo armat to myślałem że mniej
Ale teraz widze tam jeszcze hellblastera (czy jak to się tam nazywa).
Tak czy siak są fajni
Fajnie jest zobaczyc pelna, dobrze pomalowana armie (w tym miejscu opieram sie na zeznaniach Fedka, bo nie sposob z tej odleglosci oceniac ). Zazdroszcze Ci kurcze, bo ja swojej nie posiadam.