Zwierzaki
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Dokładnie, śliczna brązowa smica, 3 kokony złozyła ale nie mam z czym jej rozmnożyć... sorki wielkie ale jeśli chodzi a nazwe do powiedział mi tak gość od którego kupiłem
Vagans L8
właśnie mnie to wkurza, skada te kokoniki niewiadomo po co... przynajmniej sobie ususzę kidyś...
Vagans L8
właśnie mnie to wkurza, skada te kokoniki niewiadomo po co... przynajmniej sobie ususzę kidyś...
Nie ma sprawy, nie musisz przepraszać Po prostu nie chcę abyś tkwił w błędnym przekonaniu Co cóż samiczki tak mają ze jak nie ma kto ich zatrykać i tak kokony składają Może to jakaś wielka chęć posiadania dzieci nawet bez tatusia? Możesz dać fotki pajączka? Ja narazie mam L4 które lubuje się w kopaniu tuneli
niestety nie aparat mi sie rypnął jakiś miesiąc temu... ale gdzieś powinienem mieć jeszcze foty grammostoli jak była mała...jak je jeszcze mam to walne
http://www.badongo.com/pic/422961
Moj kot , ktory tak jak kot kogos w temacie nazywa sie Kot pocieszna bestia
- Szrederator
- Chuck Norris
Mam w domu misia gryzli!!
On wyrośnie na duże yettti i was zje!!
On wyrośnie na duże yettti i was zje!!
Ja mam malego chomika dżungalskiego ktory nazywa sie Pipin. To nie jest zwyczajny chomik, ostatnio podszedl do swieczki i sobie wasy podsmazyl a ostatnio jak go polarzylem na kanapie poszedl za poduszke i normalnie sobie kimono strzelil Ja oczywiscie sobie o nim przypomnialem 2h później a on dalej spal xD
Ja zwierząt nie mam.
Miałem kiedyś rybkę w akwarium, ale pewnego razu podczas mycia akwarium wyślizgnęła się do umywalki i już jej nie było (wpadła do rur i popłynęła..)
Później miałem znowu rybkę w akwarium ale wtedy z kolei już ją wypuściliśmy do stawu.
Miałem kiedyś rybkę w akwarium, ale pewnego razu podczas mycia akwarium wyślizgnęła się do umywalki i już jej nie było (wpadła do rur i popłynęła..)
Później miałem znowu rybkę w akwarium ale wtedy z kolei już ją wypuściliśmy do stawu.
- Szrederator
- Chuck Norris
pipin ten grubas ze spidermana on jest zły złoo nigdy grubasa nie lubiałemPniak pisze:Ja mam malego chomika dżungalskiego ktory nazywa sie Pipin. To nie jest zwyczajny chomik, ostatnio podszedl do swieczki i sobie wasy podsmazyl a ostatnio jak go polarzylem na kanapie poszedl za poduszke i normalnie sobie kimono strzelil Ja oczywiscie sobie o nim przypomnialem 2h później a on dalej spal xD
Zapomniałem, ze jeszcze patyczaki miałem naprawdę świetne owady najlepiej to sie w nie wpatrywać całymi godzinami. Miałem jednego naprawde wielkiego, ale ze starości zdechł.
PS.Szrederator co ty za glupoty wypisujesz? Tu nie o spidermana chodzi tylko o chomika i ogolnie zwierzeta. A nawet jesli to byl zart-to byl on glupi(oczywiscie tych ktorym sie ten zart podoba przepraszam i pozdrawiam ).
PS.Szrederator co ty za glupoty wypisujesz? Tu nie o spidermana chodzi tylko o chomika i ogolnie zwierzeta. A nawet jesli to byl zart-to byl on glupi(oczywiscie tych ktorym sie ten zart podoba przepraszam i pozdrawiam ).
Mi ostatnio ubyło troche zwieżaków ale zostało jeszcze "troszke"
krótki przegląd tego co lata po domu i okolicach:
jakieś 1500 gołębi ozdobnych
6 pawi
około 30 bażantów, bodajże 12 gatunków
jakieś 200 kur, min z mongolii, chin, japonni, ameryki Pd itd. Nie które są naprawde zajefajne
jakieś 50 gęsi też z 15 gatunków
kaczek chyba około 30 ale mało gatunków (a może rodzaji zawsze mnie ludzie poprawiają a wciąż nie pamiętam)
ryb w stawie nie mam pojęcia ile a standardy Polskich wód.
3 kaukazy, 1 dog niemiecki "niebieski"
około 100 papug tak na oko z 30 gatunków.
5 kotów dachowców
mieliśmy majnekuna ale wzieło mu się zeszło, nie długo będą 2, był też dzik ale go zjedliśmy
Do tego rybki akwarjowe ale aktualnie bez rewelacji, w każdym sklepie akwarystycznym mają fajniejsze.
Za 3 tygodnie może dam rade jakoś to mniej więcej obfotografować to wrzuce jakoś kilka zdjęć. A i tak sporo czasu spędza w stajni bo kumpel z narzeczona zakupili konia i trza gnojka szkolić coby umiał strzelić hita z S4 jak na komika chaosu przystało
krótki przegląd tego co lata po domu i okolicach:
jakieś 1500 gołębi ozdobnych
6 pawi
około 30 bażantów, bodajże 12 gatunków
jakieś 200 kur, min z mongolii, chin, japonni, ameryki Pd itd. Nie które są naprawde zajefajne
jakieś 50 gęsi też z 15 gatunków
kaczek chyba około 30 ale mało gatunków (a może rodzaji zawsze mnie ludzie poprawiają a wciąż nie pamiętam)
ryb w stawie nie mam pojęcia ile a standardy Polskich wód.
3 kaukazy, 1 dog niemiecki "niebieski"
około 100 papug tak na oko z 30 gatunków.
5 kotów dachowców
mieliśmy majnekuna ale wzieło mu się zeszło, nie długo będą 2, był też dzik ale go zjedliśmy
Do tego rybki akwarjowe ale aktualnie bez rewelacji, w każdym sklepie akwarystycznym mają fajniejsze.
Za 3 tygodnie może dam rade jakoś to mniej więcej obfotografować to wrzuce jakoś kilka zdjęć. A i tak sporo czasu spędza w stajni bo kumpel z narzeczona zakupili konia i trza gnojka szkolić coby umiał strzelić hita z S4 jak na komika chaosu przystało
Kurde a ja myślałem, że mam full chata of animals... Ty masz zamek czy jak? albo dużo miejsca, nie no przy Tobie to ja szans nie mam, chociaż pamietam, że kiedyś chciałem miec konia frzyjskiego9miałem ze 4 lata) i trzymac go pod balkonem..... ach uroki mieszaknia w bloku
Jaki smiesznyLesthad pisze:http://www.badongo.com/pic/422961
To moj kot nazywa sie Kot
kurka musze mu z jakas poza strzelic fote
np jak pokazuje jezyk od tak bez powodu
albo jak sie z syfkiem bawi (syfek to taka brudna zabawka bo ututla ja wszedzie a potem trza ja czyscic (to co aportuje )
teraz ucze go podawac lape
zart oczywiscie niczego go nieuczylem
A moja bestia nazywa się Timon... A wygląda tak:
I proszę nie wnikać, co on trzyma w pysku...
I proszę nie wnikać, co on trzyma w pysku...
nie ! pewnie przyniosl papierek zeby pan posprzatal smierdzaca .......:D:D
Bez przesady, jest na tyle stary, żeby wiedzieć, że za zabrudzenie pokoju by z niego wyleciał. A to jest efekt jego upodobań - jest takim kleptomanem, że szkoda gadać... Porywa wszystko co jest w zasięgu jego pyska. Na szczęście figurek nie tyka... Może dlatego, że ich na ziemi nie zostawiam?