SM Chaplain Skonczony !! :D
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
SM Chaplain Skonczony !! :D
W zwiazku z lekkimi klopotami z czasem i netem , wrzucam teraz zdjecia figsy ktora leci na ebay bo zachorowalem i mam czas malowac ;d . Oceniajcie i prosze o jakies rady na przyszlosc.
Pierwsze zdjecie z wczoraj , drugie z dzisiaj - domalowalem tylko noge wiec zrobilem zdjecie tak zeby byla mniej wiecej widoczna . Jutro wieczorem nastepne fotki
Pierwsze zdjecie z wczoraj , drugie z dzisiaj - domalowalem tylko noge wiec zrobilem zdjecie tak zeby byla mniej wiecej widoczna . Jutro wieczorem nastepne fotki
Ostatnio zmieniony 18 mar 2008, o 18:21 przez Lesthad, łącznie zmieniany 5 razy.
Niestety foty mocno kiepskie. Ogólnie figurka całkiem niezła, fajna zbroja. Złoty metalik taki klasyczny 'Eavy Metal, jest fajny. Rozjaśniłbym go bardziej, ale w sumie na każdej focie wygląda inaczej No i ta nieszczęsna szmata, na ostatnich fotkach wygląda ciut lepiej, robiłeś coś z nią czy to zasługa foty ?
Ze szmatka to jest tak ze na zywo wyglada fajnie a na kazdym zdjeciu inaczej ale troche ja poprawilem od seri zdjec nr 2 . Nie wiem czy ja przemalowac , zastanowie sie jeszcze nad tym . Na zywo zobaczycie go jak skoncze i poleci do zielonej gory Metalik jest dosc dobrze rozjasniany ale tego tez nie widac ;d
Pojawi sie jump pack pomaluje reke to bedzie mial troche kolorow , ale to jest chaplain i powinien byc czarny ;d .
Złoto malowalem tak Bestial brown+burnished gold , wash chesnut ink , bestial+burnished , i dazymy do czystego burnished golda , pozniej bialy + burnished gold i lecimy do czystego bialego .
Złoto malowalem tak Bestial brown+burnished gold , wash chesnut ink , bestial+burnished , i dazymy do czystego burnished golda , pozniej bialy + burnished gold i lecimy do czystego bialego .
-
- Kretozord
SNMM semi nmm Zastanawiam się tylko jak to w rzeczywistości wygląda bo na zdjęciu jest całkiem ciekawie
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Jakies litanie zakonne ;d nie mialem pomyslu na napis , jak cos fajnego po łacinie rzucicie to moge pomaziac nazekasz złoty nie jest wcale zły mi sie tam podoba , nie wiem jak moglbym go poprawic
Pomozcie wybrac jakies fajne takie pasujace doSM
http://www.sciaga.pl/tekst/15753-16-prz ... _lacinskie
Mysle o :
Aequo pulsat pede - śmierć puka jednako (do drzwi bogatych i biednych).
Alea iacta est - kości zostały rzucone.
Pomozcie wybrac jakies fajne takie pasujace doSM
http://www.sciaga.pl/tekst/15753-16-prz ... _lacinskie
Mysle o :
Aequo pulsat pede - śmierć puka jednako (do drzwi bogatych i biednych).
Alea iacta est - kości zostały rzucone.
-
- Kretozord
Alea iacta est jest dobre ale musiał byś to zrobić perfekcyjnie bo takie coś albo dobrze albo wcale Ogólnie taki typ mazów co są teraz nie są złe tylko muszą iść równo linijka w linijkę a u Ciebie tekst zjeżdża w dół, popracuj też aby 'wyrazy' były bardziej do siebie podobne bo obecnie w każdej linijce jest inny maz.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash