SM Chaplain Skonczony !! :D

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Lesthad
Mudżahedin

SM Chaplain Skonczony !! :D

Post autor: Lesthad »

W zwiazku z lekkimi klopotami z czasem i netem , wrzucam teraz zdjecia figsy ktora leci na ebay bo zachorowalem i mam czas malowac ;d . Oceniajcie i prosze o jakies rady na przyszlosc.
Obrazek
Obrazek

Pierwsze zdjecie z wczoraj , drugie z dzisiaj - domalowalem tylko noge wiec zrobilem zdjecie tak zeby byla mniej wiecej widoczna . Jutro wieczorem nastepne fotki
Ostatnio zmieniony 18 mar 2008, o 18:21 przez Lesthad, łącznie zmieniany 5 razy.

Awatar użytkownika
Zgryd
Wałkarz

Post autor: Zgryd »

Bardzo podoba mi się pancerz, póki co ładnie wychodzi. Nieźle prezentuje się też hełm i tasiemka na piersi. Zdecydowanie odstaje od nich przepaska, jak dla mnie do poprawy.

Lesthad
Mudżahedin

Nastepne czesci , zbroja chyba zrobiona , moze cos pominalem. Zaczety crozius arcanum , pomalowany tylko tyl .

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

PS: przepaske moze jeszcze jakos przemaluje , narazie robie reszte .
Prosze o komentarze :)

Awatar użytkownika
Elgrond
Wodzirej

Post autor: Elgrond »

Świetna zbroja ; m sie podoba . i szmaty dobrze wycieniowane. Metalki dobrze wycieniowany choć na zdjęciu wygląda jak by było za dużo farby.
Czekam na wersje skończoną :d
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?

Lesthad
Mudżahedin

Juz skonczona ta czesc , z doklejona nie zaczeta reka , po rece pojawi sie jeszcze jump pack .
Obrazek
Obrazek

Co myslicie ?

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

Post autor: Gobo »

co to jest ten sneakbit na ramieniu??? to chyba nie esjt wykonczone... ;D ale ogolnie niezle...

Lesthad
Mudżahedin

Niezrobiona jest tylko reka (ta cala czarna ) ten kolor o ktory ci chodzi ( mysle ze o złoty) to burnished gold na zywo wyglada zupelnie inaczej ale zdjecie przy slabym swietle i rozjasniane troche moze powodowach taki efekt ;p

Awatar użytkownika
MuK
Chuck Norris

Post autor: MuK »

Niestety foty mocno kiepskie. Ogólnie figurka całkiem niezła, fajna zbroja. Złoty metalik taki klasyczny 'Eavy Metal, jest fajny. Rozjaśniłbym go bardziej, ale w sumie na każdej focie wygląda inaczej :P No i ta nieszczęsna szmata, na ostatnich fotkach wygląda ciut lepiej, robiłeś coś z nią czy to zasługa foty ?

Lesthad
Mudżahedin

Ze szmatka to jest tak ze na zywo wyglada fajnie :D a na kazdym zdjeciu inaczej ale troche ja poprawilem od seri zdjec nr 2 . Nie wiem czy ja przemalowac , zastanowie sie jeszcze nad tym . Na zywo zobaczycie go jak skoncze i poleci do zielonej gory :D Metalik jest dosc dobrze rozjasniany ale tego tez nie widac ;d

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

Post autor: loler »

Jak na razie jest fajnie.Bardzo ładne złoto na lasce. Jak je malowałeś??
Moim zdaniem przydało by mu się trochę więcej kolorków...

Lesthad
Mudżahedin

Pojawi sie jump pack pomaluje reke to bedzie mial troche kolorow , ale to jest chaplain i powinien byc czarny ;d .
Złoto malowalem tak Bestial brown+burnished gold , wash chesnut ink , bestial+burnished , i dazymy do czystego burnished golda , pozniej bialy + burnished gold i lecimy do czystego bialego .

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

SNMM semi nmm :cool: Zastanawiam się tylko jak to w rzeczywistości wygląda bo na zdjęciu jest całkiem ciekawie ;)
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

Lesthad
Mudżahedin

W rzeczywistosci IMO wyglada duzo lepiej niz na zdjeciu :D w nastepnym tygodniu jak sie poczta postara to zobaczysz :D

Lesthad
Mudżahedin

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
MuK
Chuck Norris

Post autor: MuK »

Co maja symbolizować te mazy na padzie ? :)

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

Post autor: Gobo »

calkowicie mi nie lezy zloty na padzie... ;/ a reszta ok...popraw to ;) i koncz go...niewiele juz Ci zostalo ;)

Lesthad
Mudżahedin

Jakies litanie zakonne ;d nie mialem pomyslu na napis , jak cos fajnego po łacinie rzucicie to moge pomaziac :D nazekasz złoty nie jest wcale zły mi sie tam podoba , nie wiem jak moglbym go poprawic :D

Pomozcie wybrac jakies fajne takie pasujace doSM
http://www.sciaga.pl/tekst/15753-16-prz ... _lacinskie

Mysle o :
Aequo pulsat pede - śmierć puka jednako (do drzwi bogatych i biednych).
Alea iacta est - kości zostały rzucone.

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

Alea iacta est jest dobre ale musiał byś to zrobić perfekcyjnie bo takie coś albo dobrze albo wcale ;) Ogólnie taki typ mazów co są teraz nie są złe tylko muszą iść równo linijka w linijkę a u Ciebie tekst zjeżdża w dół, popracuj też aby 'wyrazy' były bardziej do siebie podobne bo obecnie w każdej linijce jest inny maz.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

Lesthad
Mudżahedin

Jutro sprobuje zrobic "Alea iacta est" wrzuce do oceny , jezeli bedzie zle to zrobie rowniejsze linijki takie jak teraz .

Lesthad
Mudżahedin

Zmieniony napis

Obrazek

ODPOWIEDZ