Zgadzam się z vocalem.
Jeśli już robisz figurki na takim poziomie, mógłbyś dodać im więcej realizmu. IMHO fajnie wyszłyby np. strzały powbijane w ziemię. Możesz poszperać w bitsach, bo np. u driad są różne fajne gadżety...
PMotM 9 Wildzi
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
gadzetow to mam sporo tylko czasu zabraklo troche [ i moze troche checi...] jak mam sporo to za duzo jak jest tak to za malo... strzal nie bedzie, dojda jeszcze 2-3 szkielety i cos... wysokosc tej "trawy" jest taka a nie inna gdyz moje oddzialy pasuja do siebie... wyjasniac nie bede ale kto widzial moja armie to wie o co chodzi... plaszcze chcialem miec bo orginaly maja i mi sie spodobaly. na koniec jeszcze dodam ze ten unit nie jest stylizowany jakby wyjezdzal z lasu... ale to inna para kaloszy
co bys sugerowal ziemo?
co bys sugerowal ziemo?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Praca naprawdę ładna, ale te futra... brr, niestety są brzydkie Bardzo słaba rzeźba faktury, zajrzyj na warsztaty z rzeźbienia futra z Kerimem, sprzed pół roku
Malowanie i reszta konwersji naprawdę bardzo przyzwoite, muszą nieźle prezentować się na stole.
Pozdrawiam!
Malowanie i reszta konwersji naprawdę bardzo przyzwoite, muszą nieźle prezentować się na stole.
Pozdrawiam!
Właśnie wczoraj wieczorem wpadł mi taki szatański pomysł tylko że z nowymi wardancerami. Nie potrzebnie Ci panowie po boku są tak przechyleni, wygląda to bardzo sztucznie. Ale wielkie gratki za wykonanie
z nowymi bedziesz mial wielki problemy... sa oni prawie niekonwertowalni... rak nie poucinasz, broni tez ciezko bedzie sie pozbyc... prawie niemozliwe...
pozycje omawialem wczesniej i mi takie pasuja
pozycje omawialem wczesniej i mi takie pasuja
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned