PMotM 9 Wildzi

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Qbas
Chuck Norris

Post autor: Qbas »

Zgadzam się z vocalem.

Jeśli już robisz figurki na takim poziomie, mógłbyś dodać im więcej realizmu. IMHO fajnie wyszłyby np. strzały powbijane w ziemię. Możesz poszperać w bitsach, bo np. u driad są różne fajne gadżety... :wink:
Obrazek
Dyskusja na temat Euro 2009 pisze:
Ja się przewidziałem czy 23 - N.Ireland gra na ograch??
TIM GRONNEBERG - OGRES

Szkoci to klimaciarze :D

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

gadzetow to mam sporo tylko czasu zabraklo troche [ i moze troche checi...] jak mam sporo to za duzo jak jest tak to za malo... strzal nie bedzie, dojda jeszcze 2-3 szkielety i cos... wysokosc tej "trawy" jest taka a nie inna gdyz moje oddzialy pasuja do siebie... wyjasniac nie bede ale kto widzial moja armie to wie o co chodzi... plaszcze chcialem miec bo orginaly maja i mi sie spodobaly. na koniec jeszcze dodam ze ten unit nie jest stylizowany jakby wyjezdzal z lasu... ale to inna para kaloszy ;)
co bys sugerowal ziemo?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
sojowy
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: sojowy »

Są bardzo ładni, ale ten przechył... Fajne są kępy tej trawy.

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Post autor: Mate »

Praca naprawdę ładna, ale te futra... brr, niestety są brzydkie :( Bardzo słaba rzeźba faktury, zajrzyj na warsztaty z rzeźbienia futra z Kerimem, sprzed pół roku ;)
Malowanie i reszta konwersji naprawdę bardzo przyzwoite, muszą nieźle prezentować się na stole.
Pozdrawiam!

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Właśnie wczoraj wieczorem wpadł mi taki szatański pomysł tylko że z nowymi wardancerami. Nie potrzebnie Ci panowie po boku są tak przechyleni, wygląda to bardzo sztucznie. Ale wielkie gratki za wykonanie ;)

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

z nowymi bedziesz mial wielki problemy... sa oni prawie niekonwertowalni... rak nie poucinasz, broni tez ciezko bedzie sie pozbyc... prawie niemozliwe...

pozycje omawialem wczesniej i mi takie pasuja :)
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

ODPOWIEDZ