Pare noobowskich pytań.
Moderator: Afro
Jak trafisz na kogos dobrego to wg mnie sie nie da
Wlasciwie kazdy oddzial ogrowy miazdzy skinki, tylko ze musi dojsc, 2 butcherow rzucajacych paniki, 2d6 z S2, i regenke na nasze oddzialy powinno bardzo pomoc. Problemem jest tez biegacz, tego trzeba jakims cudem dopasc naszym bohaterem. Jak juz sie dojdzie to fear outnumber dziesiatkuje Lizardy. Niestety to tylko czysta teoria bo nie raz juz probowalem, raz sie udalo i to ze tak powiem z graczem sredniej klasy
Wlasciwie kazdy oddzial ogrowy miazdzy skinki, tylko ze musi dojsc, 2 butcherow rzucajacych paniki, 2d6 z S2, i regenke na nasze oddzialy powinno bardzo pomoc. Problemem jest tez biegacz, tego trzeba jakims cudem dopasc naszym bohaterem. Jak juz sie dojdzie to fear outnumber dziesiatkuje Lizardy. Niestety to tylko czysta teoria bo nie raz juz probowalem, raz sie udalo i to ze tak powiem z graczem sredniej klasy
NO to jak Bania uważasz , ze leadzi będą źli , to proponuje duzo bullsów i gnoblarów . Gnoblary naprawdę zwracają uwagę na siebie , i można to wykorzystać . Traperzy też będą dobrzy . I proponuje nie więcej niz 2x4 ironów . Oni sa potrzebni jedynie na kroxy i inne mocne bydlaki . Resztą zajmą się tanie trójeczki bullsów . Magia ogrowa , też może mieć w tej kwesti jakieś zalety . Ale to zależy czy umie sie wykorzystywac dane jednostki
-
- Kretozord
Tak jakbyś zadeklarował sam szarżę, czyli musisz zdać strach.FIFI (_!_) pisze:ok ale czy jak nie zdamy testu zeby sie powstrzymać to czy musimy się fearować!kurka_z_podworka pisze:Jak nie zda testu to deklaruje szarżę, a jak deklaruje to wszystko odbywa się według normalnej procedury.
- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
jak juz mowa o skull mantle! to jezeli jestesmy w combacie z tym itemem i wygrywamy combat ale przeciwnik ma Stubborn to zdaje na swoim LD czy na LD-1?
- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
aha dzieki za odp. wolałem sie upewnić czy mam żałować ze zapomniałem o tym na turnieju a koles wyrzucil za stubborn dokladnie tyle ile ma LD a gdybym nie zapomnial by nie zdal i bym zagonił tremana a tak w nastepnych turach juz dobił tych irongutów i zagonił maga...
- Kedziorson
- Masakrator
osłona z czaszek....masakrator!!:D:D
dobre na treemena bo zazwyczaj mój mag ma skull mantle i siege beakera więc to będzie sieczka:D
dobre na treemena bo zazwyczaj mój mag ma skull mantle i siege beakera więc to będzie sieczka:D
- Kedziorson
- Masakrator
zależy na jaki format
- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
Takie pytanko! jakie waszym zdaniem jest najlepsze połączenie armi na turniej parowy na 2666! Orki + Ogry, Breta + Ogry czy Breta + Orki? w niedziele jest turniej wiec pomóżcie sie zdecydować! ja stawiam na Breta + Orki wiem że omijam nasze Ogry ale myśle ze to bedzie najrozsądniejsze
- Kedziorson
- Masakrator
ogry magiczniej (2 magów) i breta z dużymi lancami
- Kedziorson
- Masakrator
Maciek Maciek!!!
jak tam ogry na masterze!!
przedstaw rozpe i daj jakieś opisy małe
jak tam ogry na masterze!!
przedstaw rozpe i daj jakieś opisy małe