Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Jak nas tu dawno nie było...
Co tam u Niezwykłych? Czyżby już nie żyli, zanim rok skończyli?![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Co do mnie, to zapisałam się na niezwykłe seminarium.
U nas nie jest niczym dziwnym, że ludzie zapisują się na seminaria, nie wiedząc kompletnie, o czym one są - ot, bo pasuje godzina. Oczywiście przy specjalizacyjnych na 4-5 roku już tak nie jest, bo ludzie wybierają to co lubią, ale przy tej ilości seminariów, jakie musimy zrobić w ciągu pierwszych 3 lat studiów [6 literackich i 3 kulturoznawcze] i tak nie da się chodzić wyłącznie na to, co się lubi. Brakowało mi jeszcze jednego z kulturoznawstwa, więc zapisałam się... a temat poznałam na pierwszych zajęciach![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Temat mnie zabił.
"Islamska scena hiphopowa w Niemczech".
![Laughing :lol:](./images/smilies/ng_lol.gif)
Będzie wesoło.
Co tam u Niezwykłych? Czyżby już nie żyli, zanim rok skończyli?
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Co do mnie, to zapisałam się na niezwykłe seminarium.
U nas nie jest niczym dziwnym, że ludzie zapisują się na seminaria, nie wiedząc kompletnie, o czym one są - ot, bo pasuje godzina. Oczywiście przy specjalizacyjnych na 4-5 roku już tak nie jest, bo ludzie wybierają to co lubią, ale przy tej ilości seminariów, jakie musimy zrobić w ciągu pierwszych 3 lat studiów [6 literackich i 3 kulturoznawcze] i tak nie da się chodzić wyłącznie na to, co się lubi. Brakowało mi jeszcze jednego z kulturoznawstwa, więc zapisałam się... a temat poznałam na pierwszych zajęciach
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Temat mnie zabił.
"Islamska scena hiphopowa w Niemczech".
![Laughing :lol:](./images/smilies/ng_lol.gif)
Będzie wesoło.
Chomik mi upadł na podłogę ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Żyje, żyje, ale jest w szoku.
On jest takie poje***y, że się wierci ciągle. Wziąłem go na rękę, a ten zeskoczył.![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
On jest takie poje***y, że się wierci ciągle. Wziąłem go na rękę, a ten zeskoczył.
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Chomik ma teraz jakieś dziwne drygi po tym upadku ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Weterynarz - 15 zł + ew. koszty leczenia
Nowy chomik - 12 zł
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Zresztą jak żyje to jest dobrze. Teraz widze, że już mu przechodzi![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
A od pewnego czasu zauważyłem, że on ma jakieś chore fazy. Biega na kółku, a potem śpi obok niego.
Nowy chomik - 12 zł
Zresztą jak żyje to jest dobrze. Teraz widze, że już mu przechodzi
A od pewnego czasu zauważyłem, że on ma jakieś chore fazy. Biega na kółku, a potem śpi obok niego.
Przecież żyje. A z tego co widze to już doszedł do siebie i zapier**** na kółku
. Zresztą wcześniej miałem 2 chomiki to jeden z nich spadł z większej wysokości i nic mu nie było. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Obrazek](http://www.sfd.pl/buziaki/17.gif)
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ze starości. Ponad 4 lata miały. Niektórzy mówili, że i tak długo żyłyReiko pisze:Aż boję się spytać jak umarły![]()
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
No przestań, przestań. Przecież jakby zachorował to bym go wziął do weterynarza. No już bez przesady, za kogo mnie macie. Dałem tam winka na końcu przecież.Skavenblight pisze:No proszę Cię. To nie jest zepsuta komórka.
Zresztą jak wcześniej miałem te 2 chomiki to jednemu coś się w oko stało to dzwoniłem do weterynarza. I miła pani była to mi powiedziała, żebym rumiankiem przemył
![Obrazek](http://www.sfd.pl/buziaki/7.gif)