Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

TomCio pisze:
Skavenblight pisze:No proszę Cię. To nie jest zepsuta komórka.
No przestań, przestań. Przecież jakby zachorował to bym go wziął do weterynarza. No już bez przesady, za kogo mnie macie. Dałem tam winka na końcu przecież.
Zresztą jak wcześniej miałem te 2 chomiki to jednemu coś się w oko stało to dzwoniłem do weterynarza. I miła pani była to mi powiedziała, żebym rumiankiem przemył Obrazek i pomogło!
No to spoko, już się bałam :)

4 lata? To niezłe były te chomiki. Długo żyły...
Ile żyją szczury? Tak orientacyjnie.

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Szczury nie wiem. Ale pani w sklepie jak pierwszy raz chomika kupywałem, to mówiła, że 2-3 lata pociągną.
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Skavenblight pisze: Ile żyją szczury? Tak orientacyjnie.
4-5 lat powinny spokojnie wyciagnac :). moj ma juz 2 lata i trzyma sie swietnie :)
Obrazek

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Ja nie dawno puściłem chomika, żeby sobie po biurku pobiegał. Jak złapałem i przestawiłem zeszyt to ten się przestraszył, aż podskoczył. :?
Obrazek

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

A, bo myślę od paru lat o szczurze i bardzo chciałabym mieć. Ale to już po wyprowadzce z domu i tak, bo nie chcę, by dorwała go moja siostra ;)

Moja siostra pokazała swoją dojrzałość do posiadania zwierząt, jak byliśmy z całą rodziną u Haka. Dorwała się do królika. Królik, oczywiście, się zmęczył, więc chłopaki włożyli go do klatki. Ale ona po paru minutach zaczęła już mówić "szkoda, że on znów w klatce", co w jej dyplomatycznym języku oznacza "wypuśćcie go znowu". W końcu wypuścili. Siostra biegała za nim cały czas z marchewką, koniecznie chcąc go nakarmić. Podobno, gdy pojechaliśmy do domu, królik był totalnie padnięty i nie miał sił się ruszyć ;)

Awatar użytkownika
Pawełek
Mudżahedin

Post autor: Pawełek »

TOMCIO! jesteś dla mnie emocjonalnym chomikowym zerem!!!! :O
:roll:

Awatar użytkownika
Reiko
Mudżahedin

Post autor: Reiko »

Zawsze marzyłem o chomiku, szczególnie o takim malutkim pustynnym. A szczura bym nie chciał mieć :P Toż to brzydkie jak nutria :D

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

z chomika zadnej pociechy nie ma, zadnego kontaktu ze zwierzakiem.
jak ktos chce ogladac futrzaka spiacego w dzien i jedzace w nocy to prosze bardzo ;-)

szczury sa bardziej towarzyskie :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Reiko
Mudżahedin

Post autor: Reiko »

Mam już jednego szczura :D Małego kundelka :P No, może jest troche ładniejszy od szczura, ale to kwestia gustu. ;)

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Pawełek pisze:TOMCIO! jesteś dla mnie emocjonalnym chomikowym zerem!!!! :O
Całe życie pisałem na forum żeby właśnie to osiągnąć!
Asassello pisze:z chomika zadnej pociechy nie ma, zadnego kontaktu ze zwierzakiem.
Pier***sz. Mój chomik jak usłyszy mój głos to od razu się budzi i biega po klatce :roll: .
Obrazek

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

TomCio pisze:
Asassello pisze:z chomika zadnej pociechy nie ma, zadnego kontaktu ze zwierzakiem.
Pier***sz. Mój chomik jak usłyszy mój głos to od razu się budzi i biega po klatce :roll: .
to naprawde duzo, jak na chomika. ale wlasnie o tym mowie, szczury potrafia wiecej :)
Obrazek

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Kiedys jak miałem chomika w akwarium to miał taki pierdolnik zawieszany na którym biegał. Kupiłem mu takie gniazdo-kule. To ten gej sobie ją przeturlał pod kołowrotek, zablokował go nim. Potem wlazł na gniazdo, na kołowrotek i uciekł z akwarium.

Chomiki są przegięte :?
Obrazek

Awatar użytkownika
Wojtku
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Wojtku »

TomCio pisze:Kiedys jak miałem chomika w akwarium to miał taki pierdolnik zawieszany na którym biegał. Kupiłem mu takie gniazdo-kule. To ten gej sobie ją przeturlał pod kołowrotek, zablokował go nim. Potem wlazł na gniazdo, na kołowrotek i uciekł z akwarium.

Chomiki są przegięte :?
:lol2: :lol2: oż ty idealny opis! "to ten gej" :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Ja miałem dwa chomiki
Pierwszy żył trochę ponad rok, a gdy już zachorował na raka macicy bodajże to się okazało, że to dziewczynka :?
A drugi był taki śliczny, biały i puchaty. Żył dwa lata, padł ze starości po prostu
4 lata na gerbila to niezły wynik! :)
Chomiki są akurat bardzo fajne, moje był towarzyskie. I umiały jeść jogurt z łyżeczki! :o

Awatar użytkownika
Motyl
Oszukista

Post autor: Motyl »

Lunn pisze:Chomiki są akurat bardzo fajne, moje był towarzyskie. I umiały jeść jogurt z łyżeczki! :o
Nowa sygnaturka! xD
Serwis społeczności Mordheim
www.najmita.net

check it out!

Hycki

Post autor: Hycki »

Chomiki są fajne ale jak są nie żywe i można zrobić sobie anatomie. MOzna się sporo nauczyć mój kumpel zrobił raz anatomie szczura przed moimi oczami gdy jadłem hamburgera z macdonalda za 2zł i się porzygałerm :/

Ej wiecie dlaczego mój post zniknął, napisałem temat dotyczący avatarów i go teraz nie ma? Domyślam się że mi ktoś go skasował ale można wiedzieć dlaczego?

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Hycki pisze:Chomiki są fajne ale jak są nie żywe i można zrobić sobie anatomie. MOzna się sporo nauczyć mój kumpel zrobił raz anatomie szczura przed moimi oczami gdy jadłem hamburgera z macdonalda za 2zł i się porzygałerm :/
Cieszymy się.
Ej wiecie dlaczego mój post zniknął, napisałem temat dotyczący avatarów i go teraz nie ma? Domyślam się że mi ktoś go skasował ale można wiedzieć dlaczego?
Bo był głupi?
Obrazek

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Hycki pisze:Chomiki są fajne ale jak są nie żywe i można zrobić sobie anatomie
Chyba sekcję?
Hycki pisze:Ej wiecie dlaczego mój post zniknął, napisałem temat dotyczący avatarów i go teraz nie ma? Domyślam się że mi ktoś go skasował ale można wiedzieć dlaczego?
Kto skasował, nie wiem. Ja tylko miłosiernie zamknęłam. Pewnie jakiś admin wchodzi mi w kompetencje ;)

Hycki

Post autor: Hycki »

Że ktoś zamknął to jeszcze rozumiem bo być może taki temat był, ale żeby odrazu kasować? :/ nieładnie tak

a tak w ogóle witam wszytkim na forum, bo jeszcze nie miałem okazji się przywitać;)

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

Post autor: Treevill »

kiedys dawno temu w podstawowce wzielem pod opieke na czas swiat chomika z sali od biologi ... ten skubaniec co noc wylazil ze swojego terarium i wlazil do terarium mojego chomika i masakrowal go ... prawie go zagryzl na smierc ... nawet nie pomagalo kladzenie ciezkich przedmiotow na przykrywle :P

a co do dlugowiecznosci to mialem gerbila ktory zyl 5 lat

Zablokowany