Kolejny oszust na Allegro
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Zrezygnowaliśmy z InPosta, ta firma nie dorosła do świadczenia usług pocztowych. Na palcach jednej ręki mogę policzyć wysyłki Inpostem (a robiliśmy ich kilkadziesiąt miesięcznie), które doszły w przyzwoitym czasie (powiedzmy tydzień od wysłania). Kilka nie dotarło w ogóle, sporo szło miesiąc i dłużej (!).
Panowie, jeśli przesyłka z BitsPudła się przeciąga, to uderzajcie (może być mail albo PM) - z rzadka, ale jednak, błąd (opóźnienie) może być po naszej stronie.
Panowie, jeśli przesyłka z BitsPudła się przeciąga, to uderzajcie (może być mail albo PM) - z rzadka, ale jednak, błąd (opóźnienie) może być po naszej stronie.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Ja wczoraj dostałem paczkę od GLS dostawa w ciągu 72 wysyłają w mailu nr paczki i na necie można sprawdzić co się aktualnie z nią dzieje. Miła obsługa ogólnie jestem bardzo zadowolony szkoda ze w moim mieście nie mają oddziału tak to pewnie bym korzystał z ich usług.