Kolejny oszust na Allegro

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

o inposcie poczytajcie..

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

W jakim sensie?
Ja na swoją paczkę z inposta czekam od listopada. A ich procedura reklamacyjna to koszmar.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Trojek
Mudżahedin

Post autor: Trojek »

Ta... kiedyś zamówiłem kartę MMC i wysłano mi ją inpostem... czekałem dwa tygodnie, a potem mi przeprosiny wysłali :) niestety jeszcze raczkują, ale ciekawa alternatywa dla Poczty Polskiej, bo ostatecznie doręczają listy, a z Pocztą Polską to różnie jest...

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Zrezygnowaliśmy z InPosta, ta firma nie dorosła do świadczenia usług pocztowych. Na palcach jednej ręki mogę policzyć wysyłki Inpostem (a robiliśmy ich kilkadziesiąt miesięcznie), które doszły w przyzwoitym czasie (powiedzmy tydzień od wysłania). Kilka nie dotarło w ogóle, sporo szło miesiąc i dłużej (!).

Panowie, jeśli przesyłka z BitsPudła się przeciąga, to uderzajcie (może być mail albo PM) - z rzadka, ale jednak, błąd (opóźnienie) może być po naszej stronie.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

ciekawa alternatywa dla Poczty Polskiej, bo ostatecznie doręczają listy
Co rozumiesz przez "ostatecznie"?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Pawełek
Mudżahedin

Post autor: Pawełek »

Jankiel pisze:
ciekawa alternatywa dla Poczty Polskiej, bo ostatecznie doręczają listy
Co rozumiesz przez "ostatecznie"?
pewnie to, że tamtym ostatecznie nie zawsze się to udaje.
:roll:

Awatar użytkownika
Mauler
Wodzirej

Post autor: Mauler »

Za to na poczcie o WIELE łatwiej załatwia się reklamacje.
INpost to jest pomyłka.

Awatar użytkownika
Pijak
Chuck Norris

Post autor: Pijak »

Ja wczoraj dostałem paczkę od GLS dostawa w ciągu 72 wysyłają w mailu nr paczki i na necie można sprawdzić co się aktualnie z nią dzieje. Miła obsługa ogólnie jestem bardzo zadowolony szkoda ze w moim mieście nie mają oddziału tak to pewnie bym korzystał z ich usług.

ODPOWIEDZ