TEMAT OGÓLNY
- sir Curiam
- Powergamer Rozpiskowy
Na border patrol raczej bym ich nie brał bo za dużo kosztują. Wziąłbym raczej MY...ale ja się nie znam
- sir Curiam
- Powergamer Rozpiskowy
Nie wiem, mi jakoś bardziej przypada do gustu tworzenie "nadwornych" chorągwi niż klasycznego pospolitego ruszenia...a do tego konceptu znacznie bardziej pasują mi starzy bowmani.
Ale co kto lubi
Ale co kto lubi
na border patrolu są najlepsze, a giganta na BP nie mozna wystawiac
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
- sir Curiam
- Powergamer Rozpiskowy
No nie wiem...ciągle mam przed oczami jak jakiś cholerny elektryk czy inny pajac ze świecącą laską albo organki albo 20 skaveńskich jazzailów (czy jak to się pisze) albo ratling albo thundersi posyłają je prosto w objęcia Pani Jeziora...zbyt wiele razy to widziałem...normalnie jak w "ostatnim samuraju"...
No porbao mi się z tym gigantem ale chodzi o jakieś formaty około 1000pkt.sir Curiam ja nie mam takich problemów ze skavami ale bardziej z
krasiami to jest dopiero "OSTATNI BRETOŃCZYK".Mam dla ciebie rade przunajmniej mi się na turniejach w B-B super sprawdza.Na Burdel Patrolu biezesz EW i 3-4 pegazy.Z tym skaweny mają cieżko,choc to w pewnej mieze zależy od kości.
krasiami to jest dopiero "OSTATNI BRETOŃCZYK".Mam dla ciebie rade przunajmniej mi się na turniejach w B-B super sprawdza.Na Burdel Patrolu biezesz EW i 3-4 pegazy.Z tym skaweny mają cieżko,choc to w pewnej mieze zależy od kości.
- sir Curiam
- Powergamer Rozpiskowy
No dobra zaufam wam, w końcu znacie się lepiej. Choć ciągle ciężko mi sobie uśwaidomić że te 3 pegazy będą działać lepiej niż lanca i MY których bym wziął za te pts...
A ja mam odwrotnie - ze skavenami dużo gorzej...
A ja mam odwrotnie - ze skavenami dużo gorzej...
- sir Curiam
- Powergamer Rozpiskowy
Ironia losu...ale przynajmniej ranił Cię na 3+ a nie na 2...
cóż, Pani Jeziora pewnie stwierdziła że przeciwko takiej marnej sile 4 nie potrzeba rycerzom warda....
cóż, Pani Jeziora pewnie stwierdziła że przeciwko takiej marnej sile 4 nie potrzeba rycerzom warda....