PlayMini of The Month 10 - marzec
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
EEEEArte pisze:TO MA BYC HERO, NIE LORD!
wiec archlector odpada
Błąd. To może być także lord. Wszystko co może dowodzić. Ale i jednostki które nie mogą być "generałami" mogą być. Innymi słowy - wszystko od herosów w górę.
Możesz wystawić więcej niż 1 pracę.Gobo pisze:mozna wystawic tylko 1 model? czy kilka tez da rade? ;D
Herosi mogą być na maszynach lub na potworach.tedzio pisze:herosi moga byc np na altarze czy sam heros bez niczego??
Może, może.Caledor pisze:własnie moze byc np gościu na chariocie?
biore sie za Vładka fon Kasztana
przyszly 2 sperheady to bede mial co robic na kolejne edycje PMoTM
przyszly 2 sperheady to bede mial co robic na kolejne edycje PMoTM
może to głupie pytanie ale jestem zupełnym nowicjuszem a chciał bym się dowiedzieć czy dopuszcza się wykonanie otoczenia wokół podstawki (mini dioramy)- tak coby lepiej się w temat wbić.
śledziłem poprzedni PMOTM i pomyślałem, że może i ja popróbuj swych sił.
śledziłem poprzedni PMOTM i pomyślałem, że może i ja popróbuj swych sił.
Fanatyk swój człowiek. Dzięki za ogarnięcie nowego tematu PMoTM (wymyśliłeś doskonały!), kiedy ja - khem - nie byłem w stanie
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Hahahah
Ja może też spróbuje. Swojego dupnego lorda na talerzu dam . Tylko musze go znaleść i jakieś fotki by sie przydały
Ja może też spróbuje. Swojego dupnego lorda na talerzu dam . Tylko musze go znaleść i jakieś fotki by sie przydały
to ma być figurka zrobiona w tym miesiącu a nie zrobione w tym miesiącu zdjęcie starej figurkiTomCio pisze:Hahahah
a ktore masz modele? ;D bo szamani sa troche ladniejsi...chyba ze chcesz Grimgora robic... to rob grimgora ;dMAĆKO pisze:Mam dylemat czy robić Black orc'a czy szmana jakiegoś.
Właśnie czy szaman się nadaje na ten konkurs??
Też może dowodzić.