Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
na to przyjdzie czasbartekk pisze: i jaka to pozycja seksualna -laska
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Twoja osoba mnie zainspirowala... nie jestem jednak pewien czy to komplement.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Skąd mam wiedzieć? Większość Twoich postów w Płotach i Młotach to bezsensowny spam. Naprawdę poczytaj książkę. Ja codziennie czytam taką cegłę Goethego i chociaż zostało mi jeszcze 63 rozdziały, to przynajmniej oszczędzam nieco forumbartekk pisze:a ja mam? proooooszę
Dzisiaj byłam podła.
Przenieśli wykład biednym studentom prawa z auli do ciasnej sali, a ja tam bezczelnie weszłam i jeszcze krzesło zajęłam
Ostatnio takie zaj... notatki z wykładu miałam na pierwszym roku moich studiów i to tylko na samym początku
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Skoro piąty tok to M.T. powinien powoli finiszować Właśnie rozpocząłem proces nabywania dyskografii Genesis
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
-
- Mudżahedin
- Lokalizacja: toruńskie przedmieścia, dokładniej jakubskie przedmieścia
ja czytałem taką zajebiszczą recepturkę, jak fajnie to wychodzi
idziesz do lidla lub innego shitu, kupujesz dużo taniej czystej, następnie kupujesz najtańsze 5l baniaki i wylewasz/wypijasz z kumplami 1/4, uzupełniasz wódką, mieszasz i pijesz do bólu. 15 l
idziesz do lidla lub innego shitu, kupujesz dużo taniej czystej, następnie kupujesz najtańsze 5l baniaki i wylewasz/wypijasz z kumplami 1/4, uzupełniasz wódką, mieszasz i pijesz do bólu. 15 l
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Jeeee! Land of Confusion tyryryryryryrytyryryryryryrySykstus pisze:Właśnie rozpocząłem proces nabywania dyskografii Genesis
Jak czytam twoje posty to >>>bartekk pisze:ja czytałem taką zajebiszczą recepturkę, jak fajnie to wychodzi
Musze się przekonać czy to jest ich najlepszy kawałekTomCio pisze: Jeeee! Land of Confusion tyryryryryryrytyryryryryryry
Wersja Distubed nawet nie jest zła:
http://youtube.com/watch?v=9KW8DRSvEoQ
Ale oryginał wraz z teledyskiem wymiata ;P
http://youtube.com/watch?v=gBdUz_IJ4VA