Myślę, że nie tylko ja to spostrzegłem

Popatrzcie na NG, pomyślcie nad starym BP, looknijcie na now BP. Coś w tym jest

*to nie jest prowokacja*

Moderator: Yudokuno
Oczywiście, ma kolega rację.Hjamlar pisze:... Hehehe... Wiem, gupie
Taka głupota to efekt paskudnego brytolskiego żarcia... Nth more...Jedy Knight pisze:Oczywiście, ma kolega rację.Hjamlar pisze:... Hehehe... Wiem, gupie
Hmmm... Chyba nie oblukałeś bretonniMurmandamus pisze:zaczne orkowo
[animosity mode on]
Kołata być brudny kłamca i zabrudzic mi moje lux glany, ja dac mu w morda[animosity mode off]
Tak po prawdzie dzieki temu dalo sie rozkręcic to forum gdy inne daleko w tyl byly. Orkowe forum przynajmniej staraja sie nieco dotrzymywac pola. Ale to my wystrzelilismy. Niektore fora do tej pory nie wychodza poza jeden zalozony ogolny temat gdzie sie im ciasno robi. Niektory tak sie rozdrabniają na podfora ze nic im to nie da.
Ale czy napewno spamu? Konstruktywne posty niekoniecznie muszą byc spamem.
wcale nie spamujęzafael pisze:Tylko dla tak pokracznych innych armii, moze wydac sie, ze my jedyna sluczna rasa, spamujemy, NIE!!! robimy wprost przeciwnie piszemy na forum by podbic swiat, tylko reszta nie moze poznac sie na tak genialnej mysli, jaka splywa spod naszej klawiatury.
Chcemy podbic swiat jak - mozg - tylko te GW-pinky nam przeszkadza
Zreszta tylko Romek-you know whoi pewien Shaman from you know
i Ziemko spamuja...
Oskar pisze:Miałem na myśli zdrade wspaniałych ideałów wyzszej rasy , przegranie wojny i ucieczke z Ulthuanu pod dowodztwem Malekitha .
bless pisze:Taaak, zaiste spamerami są oni.zafael pisze: Jednak Szaman i Ziemko to spamerzy