Gracze DE - Dlaczego są największymi ...
Moderator: Yudokuno
Gracze DE - Dlaczego są największymi ...
...generatorami SPAMu!?!?!
Myślę, że nie tylko ja to spostrzegłem Gracze DE produkują najwięcej postów. Konkurencja wymięka
Popatrzcie na NG, pomyślcie nad starym BP, looknijcie na now BP. Coś w tym jest Czy to wrodzona arogancja Mrocznych Elfów i wymądrzanie się naokoło, działanie służb specjalnych czy może coś jeszcze inego?
*to nie jest prowokacja*
Myślę, że nie tylko ja to spostrzegłem Gracze DE produkują najwięcej postów. Konkurencja wymięka
Popatrzcie na NG, pomyślcie nad starym BP, looknijcie na now BP. Coś w tym jest Czy to wrodzona arogancja Mrocznych Elfów i wymądrzanie się naokoło, działanie służb specjalnych czy może coś jeszcze inego?
*to nie jest prowokacja*
Mówisz że Szaman zbiera DE?
Jeśli nie zbiera to może będzie zbierać i się wczuwa...
Dlatego następną armią jaka wyjdzie to będą DE
Jeśli nie zbiera to może będzie zbierać i się wczuwa...
Dlatego następną armią jaka wyjdzie to będą DE
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
zaczne orkowo
[animosity mode on]
Kołata być brudny kłamca i zabrudzic mi moje lux glany, ja dac mu w morda [animosity mode off]
Tak po prawdzie dzieki temu dalo sie rozkręcic to forum gdy inne daleko w tyl byly. Orkowe forum przynajmniej staraja sie nieco dotrzymywac pola. Ale to my wystrzelilismy. Niektore fora do tej pory nie wychodza poza jeden zalozony ogolny temat gdzie sie im ciasno robi. Niektory tak sie rozdrabniają na podfora ze nic im to nie da.
Ale czy napewno spamu? Konstruktywne posty niekoniecznie muszą byc spamem.
[animosity mode on]
Kołata być brudny kłamca i zabrudzic mi moje lux glany, ja dac mu w morda [animosity mode off]
Tak po prawdzie dzieki temu dalo sie rozkręcic to forum gdy inne daleko w tyl byly. Orkowe forum przynajmniej staraja sie nieco dotrzymywac pola. Ale to my wystrzelilismy. Niektore fora do tej pory nie wychodza poza jeden zalozony ogolny temat gdzie sie im ciasno robi. Niektory tak sie rozdrabniają na podfora ze nic im to nie da.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Oczywiście, że gracze DE są zarozumiali. Ale mają po temu wszelkie powody. Ponadto mają tak wiele ciekawego do powiedzenia...
Zgadzam się z tym co wyżej...
TO BYŁ SPAM!
A teraz, to tak serio: Musimy być zarozumiali, bo inaczej, by nas nie zauważali w ciemnościach... Hehehe... Wiem, gupie
TO BYŁ SPAM!
A teraz, to tak serio: Musimy być zarozumiali, bo inaczej, by nas nie zauważali w ciemnościach... Hehehe... Wiem, gupie
Hjamlar a.k.a. Kula a.k.a. Zurvidol
"For Russ, For the... Tfffu! For Glory and the Witch King!"
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
problem w tym ze inne rasy nie zauwazają ze to zaszczyt i przywilej toczyc z nami bitwy
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Oczywiście, ma kolega rację.Hjamlar pisze:... Hehehe... Wiem, gupie
Taka głupota to efekt paskudnego brytolskiego żarcia... Nth more...Jedy Knight pisze:Oczywiście, ma kolega rację.Hjamlar pisze:... Hehehe... Wiem, gupie
Hjamlar a.k.a. Kula a.k.a. Zurvidol
Kołata ma racje, dowód? wystarczy spojrzeć w góre
hehehe, ja nie zbeiram DE ale bardzo lubie tą armie i często się tutaj wypowiadam
hehehe, ja nie zbeiram DE ale bardzo lubie tą armie i często się tutaj wypowiadam
Tylko dla tak pokracznych innych armii, moze wydac sie, ze my jedyna sluczna rasa, spamujemy, NIE!!! robimy wprost przeciwnie piszemy na forum by podbic swiat, tylko reszta nie moze poznac sie na tak genialnej mysli, jaka splywa spod naszej klawiatury.
Chcemy podbic swiat jak - mozg - tylko te GW-pinky nam przeszkadza
Zreszta tylko Romek-you know who i pewien Shaman from you know i Ziemko spamuja...
Zreszta tylko Romek-you know who i pewien Shaman from you know i Ziemko spamuja...
-
- Chuck Norris
Hmmm... Chyba nie oblukałeś bretonniMurmandamus pisze:zaczne orkowo
[animosity mode on]
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
wcale nie spamujęzafael pisze:Tylko dla tak pokracznych innych armii, moze wydac sie, ze my jedyna sluczna rasa, spamujemy, NIE!!! robimy wprost przeciwnie piszemy na forum by podbic swiat, tylko reszta nie moze poznac sie na tak genialnej mysli, jaka splywa spod naszej klawiatury.
Oskar pisze:Miałem na myśli zdrade wspaniałych ideałów wyzszej rasy , przegranie wojny i ucieczke z Ulthuanu pod dowodztwem Malekitha .
Nie czytaj historii - ona klamie
DE nie uciekaly, a wycofaly sie na zgory upatrzone pozycje
zdradzily to HE, a kto wymordowal niewinne dzieci, splamil sie ich krwia - tylko dlatego, ze wierzyly w boga krwi
przegraly wojne wolne zarty, wiadomo, ze nie kopie sie lezacego.
Ulthuan, jest okupowany - wiele sie slyszy biestialstwie HE
z jednym masz racje - Malekit dowodzi.
ale koniec Spamu
Romku nie spamujesz - przyjze sie, ocenie - pamietam jak dzis pisanie w durnym temacie
- tak
-nie
-tak, bo tak
-nie, bo nie
itd...
Moze sie zmieniles, nie wiem nie sprawdzam , po prostu taie rzeczy sie pozniej ciagna.
Jednak Szaman i Ziemko to spamerzy
bless pisze:Taaak, zaiste spamerami są oni.zafael pisze: Jednak Szaman i Ziemko to spamerzy
E tam , 80 postow nabilem w 2 dni ,a teraz juz to nie to samo Zobaczycie , ze miesiac bede mial przecietna liczbe postow... Natomiast Thurion posuwa zdrowo do przodu Tomash nasz Admin tez niczego sobie ma postow nabitych