Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Ja Ci szczerze polecam wizytę na:
http://www.wh40k.pl/
Tam ci pomogą z tym, my tutaj w większości (rispekt bo są niektórzy robiacy w 40k, większość dla kasy, inni grając) nie znamy się
http://www.wh40k.pl/
Tam ci pomogą z tym, my tutaj w większości (rispekt bo są niektórzy robiacy w 40k, większość dla kasy, inni grając) nie znamy się
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Seryjnych spamerów jest mnóstwo. To nic niezwykłego. Podobnie, jak seryjni mordercy, mają swoje cechy charakterystyczne, jako grupa i każdy z osobna. Tylko szkodliwość społeczna nieporównywalnie mniejsza.bartekk pisze:nooom czyli mnie nooo proszę, nie zabieraj mi tych klocków
Rejestruję w pamięci co wybitniejsze jednostki z tego forum. Niektórzy wnieśli tu sporo radości, inni tylko niesmak. Ale każdy miał do przekazania jakąś treść. Choćby niezwiązaną z tematyką forum, choćby coś wulgarnego, choćby jakiś wkręt na miarę gry "AK" D-Wensa.
Są też spamerzy, którzy przypominają chomiki w kołowrotku. Miotają się straszliwie, męczą się i biegną, niczego nie mogąc tym osiągnąć, nigdzie nie dobiegając. Bo mimo że ich posty składają się tak samo jak posty innych, z literek i znaków przestankowych, czegoś w nich brakuje. Choćby najbardziej bezsensownego marzenia, by zostać trzepakiem do dywanów. Choćby czegokolwiek, co niosłoby jakiś przekaz. Model Karla Buehlera nie zamyka się w trójkąt. Nie ma właściwej komunikacji, bo brakuje czegoś - zapewne w procesach myślowych nadawcy, nie w języku.
Zastanów się nad tym W chwili, gdy czytałeś ten tekst, straciłeś kilka okazji do naspamowania. Bolało? Chyba nie
SB świetny tekst. A ja ubolewam bo ver. beta AC ma błąd i nie można wejść do Jerozolimy ;/ Może dlatego przenieśli premierę na kwiecień. A najgorsze jest to że muszę czekać do 21 kwietnia na następny odcinek [H]ousa ;/
Ostatnio zmieniony 7 mar 2008, o 20:19 przez Sykstus, łącznie zmieniany 1 raz.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ale nikt nie mówił, że z przymusu. Pamiętaj jednak, że Twoja przyjemność kosztuje użytkowników forum czas i nerwy. Nic nie trwa wiecznie, w końcu ci, którzy biorą udział w dyskusjach w PiM będą omijać wzrokiem Twoje posty i nawet niepochlebne teksty, z których tak się cieszysz [bo nieważne jak, ważne by zauważyli] znikną. Co wtedy zrobisz? Pójdziesz na inne forum?bartekk pisze:spamuje dla przyjemności, dla kontynuowania dyskusji jak najszybciej, nie z przymusu.
Bo to, co piszesz, nie ma wiele wspólnego z dyskusją. Do dyskusji trzeba wnosić jakąś treść.
Bartekk weź skończ z tym spamowaniem bo zaczynam mieć tego dosyć i Ci zaraz limit dzienny postów ustalę i będę kasował każdy post ponad ten limit.
A licky boom boom down!!!
Pisałem dzisiaj olimpiadę z niemieckiego. Kocham Konjunktiv Passiv Plusquamperfekt!
Bartekk, od zawsze. Chociaż nie na początku raczej odgrzebywałeś tematy opuszczone pół roku wcześniej
Bartekk, od zawsze. Chociaż nie na początku raczej odgrzebywałeś tematy opuszczone pół roku wcześniej
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
swoje dowcipy możesz zachować dla siebie, bo nikogo tu one nie śmieszą. Co więcej zaczynają mnie poważnie irytować.bartekk pisze:<treść>
sorry nie mogłem się powstrzymać
Próbujesz zwrócić na siebie uwagę, takie wirtualne ADHD, czy poprostu nie masz kolegów?
Ostatnio zmieniony 7 mar 2008, o 20:34 przez Reiko, łącznie zmieniany 1 raz.