PlayMini of The Month 10 - marzec
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
To się nie bawię . Nowych figurek nimam, a malować to już w ogóle mi się nie chce.Mapet pisze:to ma być figurka zrobiona w tym miesiącu a nie zrobione w tym miesiącu zdjęcie starej figurkiTomCio pisze:Hahahah
Ja może też spróbuje. Swojego dupnego lorda na talerzu dam . Tylko musze go znaleść i jakieś fotki by sie przydały
Chyba, że wrzuce go do rozpuszczalnika i pobazgram na nowo
No chyba, że mi pozwolicie tego starocia, bo wygrać to i tak nie wygram . Raczej dla funu bym go dał .
zaczynasz przeginac z tymi swoimi wypowiedziami ... w tym momencie obrazasz uczestnikow PMoTMbartekk pisze:piotrku.... a można driade pomalować id ac jako drychę? albo przerobić driadę i dać jako drychę? bo chce w tym syfie wystartować !
nie musze byc moderatorem zeby wyraziac swoje niezadowolenie ...
co do twojej driady ... mozesz probowac swoich sil ... kwestia taka czy pozniej dostaniesz jakikolwiek glos za ta konwersje driady(zalepienie dziurki)
co do twojej driady ... mozesz probowac swoich sil ... kwestia taka czy pozniej dostaniesz jakikolwiek glos za ta konwersje driady(zalepienie dziurki)
Dobrze, przepraszamFanatyk pisze:Przykro mi ale figurki muszą być zrobione w tym miesiącu.
wiem, że do końca miesiąca jeszcze daleko... i sam jeszcze maluje figurkę na PMOTM-10... ale pojawiła mi się taka myśl pomysł na kolejny temat
mój pomysł na PMotM-11 brzmi: Oldschool czyli praca oparta na figurce, która jest z 4-5ed
mój pomysł na PMotM-11 brzmi: Oldschool czyli praca oparta na figurce, która jest z 4-5ed