Nic straconego... he he .True Legionista pisze:Ja tez chce taką koleżanke :pMłoda pisze:Jeszcze nigdy nie pomalowałam czegoś dla siebie Wink . Czasami tylko maluje figurki na prezent dla miłych kolegów Razz Wink .
Tak wiem, Tomusiowi pewnie było ciężko dojść do jego twarzy, albo aparat nie łapał ostrości tam gdzie powinien, albo po prostu nie zrobił zdjęcia z tej strony. Zbyt wielkiego wpływu już na to nie mam, ale mogę powiedzieć, iż to, że nie widać twarzy nie było zabiegiem celowym .Sławol pisze:No i tak, jak Rakso powiedział, przydałoby się zbliżenie twarzy Wink
Nie, nie trzeba być po plastycznym kierunku żeby malować . Wydaje mi się, że troszkę cierpliwości i wytrwałości zupełnie wystarcza. W tym roku dopiero kończę liceum (zwyczajne - nie plastyczne ), a więc za bardzo do tej pory nie miałam kiedy zrobić owego kierunku. Może w czasie studiów zrobię sobie jakąś szkółkę dwuletnią związaną z plastyką, ale to się jeszcze zobaczy .Corvus Albus pisze:Ty jesteś po jakimś plastycznym kierunku? XD
To by było na tyle .
Pozdrawiam,
młoda.