PMotM 10 - NG Shaman
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
PMotM 10 - NG Shaman
Równo 7 dni pracy i skończony
Po kliknięciu na mini otrzymacie bardzo dokładne zbliżenie... nie ukrywam żadnych niedociągnięć
Po kliknięciu na mini otrzymacie bardzo dokładne zbliżenie... nie ukrywam żadnych niedociągnięć
Ostatnio zmieniony 2 kwie 2008, o 13:29 przez ARBAL, łącznie zmieniany 1 raz.
- monsterstar
- Chuck Norris
7 dni troche dużo jak na takiego NG, przynajmniej tak mi się wydaje.
Ale za to jest bardzo ładnie schludnie dokładnie pomalowany. Jeszcze jedno możesz zdradzić tajemnice jak pomalowałeś te czaszki i kości ?
Ale za to jest bardzo ładnie schludnie dokładnie pomalowany. Jeszcze jedno możesz zdradzić tajemnice jak pomalowałeś te czaszki i kości ?
Bleached Bone dalej wycieniowane wszystkie "dziury" mieszanka wody+Black Ink+Chesnut Wash, potem szczeliny i zagłebienia wycieniowane Flash Washem i Chesnut Washem by je ubrudzić, na koniec wsyztsko co wystaje rozjasnione rozwodnionym Skull White
dlugo bo chodze do pracy.....
przejscia sa widoczne bo zwroc uwage jakiej duzej rozdzielczosci to
zdjecie.... a nie pomniejszone i wygładzone w Photo Shopie
Czy widziałes żeby wszyscy "pro malarze" tu na forum wrzucali tak duże zdjęcia? odp. nie stąd przejścia są idealne
Mniejsze - gdzie nie widać przejśc - znajdziesz tu
Prawda że wygląda inaczej?
Myślę, że to dyskusja na osobny temat jakiego formatu zdjęcia tu umieszczać.....
Włosek na czaszcze został zauważony po zrobieniu zdjęcia i nie jest to włosek z pędzelka a jeden "włosek" z posypki
Nie chciało mi się robić nowego foto...
przejscia sa widoczne bo zwroc uwage jakiej duzej rozdzielczosci to
zdjecie.... a nie pomniejszone i wygładzone w Photo Shopie
Czy widziałes żeby wszyscy "pro malarze" tu na forum wrzucali tak duże zdjęcia? odp. nie stąd przejścia są idealne
Mniejsze - gdzie nie widać przejśc - znajdziesz tu
Prawda że wygląda inaczej?
Myślę, że to dyskusja na osobny temat jakiego formatu zdjęcia tu umieszczać.....
Włosek na czaszcze został zauważony po zrobieniu zdjęcia i nie jest to włosek z pędzelka a jeden "włosek" z posypki
Nie chciało mi się robić nowego foto...
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
zamieszczasz tylko male zdjecia i nie ma sie o nic doczepic... tez bym chcial zobaczyc zdjecia innych w duzej rozdzielczosci.
Osobiscie ciezko mi oceniac Arbala bo maluje prawdopodobnie najlepiej w Toruniu
Osobiscie ciezko mi oceniac Arbala bo maluje prawdopodobnie najlepiej w Toruniu
szaman bardzo ładny, jak na razie chyba faworyt ale zobaczymy co Fedek jeszcze i Mapet wymyślą
a co do zdjęć to figurka jest w skali 30 mm więc jak wstawimy zdjęcie że będzie ona na cały ekran to wiadomo że gorzej wyjdzie dlatego nie widzę osobiście sensu wrzucania bardzo dużych zdjęć bo nie pokazują one prawdy tylko odejmują rzeczywistość, we wszystkim musi być równowaga
a co do zdjęć to figurka jest w skali 30 mm więc jak wstawimy zdjęcie że będzie ona na cały ekran to wiadomo że gorzej wyjdzie dlatego nie widzę osobiście sensu wrzucania bardzo dużych zdjęć bo nie pokazują one prawdy tylko odejmują rzeczywistość, we wszystkim musi być równowaga