Picie na turniejach

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Asassello, zostaw. TruePunk kontynuuje misję zrażania do siebie wszystkich osób ze środowiska za pomocą forum.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Tomash pisze:Asassello, zostaw. TruePunk kontynuuje misję zrażania do siebie wszystkich osób ze środowiska za pomocą forum.
czemu mam nie reagowac na cos, co w swych konsekwencjach prowadzi do utrzymania obecnego stanu rzeczy.

dobrze ze osoby od ktorych cos realnie zalezy nie popieraja stanowiska TP :)

pozdrawiam
Obrazek

grzech76
Mudżahedin
Kontakt:

Post autor: grzech76 »

tak samo można narzekać na to, że "pobili się 2 górale", bo byli wypici.
ktoś tu już chyba wspominał, że gdyby go koledzy nie powstrzymali, to by komuś dop%&^%$. bo jak sam wspomniałeś:
Tomash pisze:
Powoduje też stłumienie woli i instynktów.
a nie daj boże upadnie ten ktoś na stół i złamie sobie kark. wtedy spojrzysz rodzicom takiej osoby w oczy?

można więc najeżdżać na wywalanie z konwentu i na zostawianie.

jest mróz? to wołamy policję i zabierają na izbę. wszyscy są bezpieczni a ty masz spokojne sumienie.
W każdym razie gratuluję światopoglądu, w którym zasady są ważniejsze od życia ludzkiego.
a myślałem, że zasady powinny mieć na uwadzę każde życie ludzkie, nawet to nieswoje. i dodatkowo powinny mieć na uwadze poszanowanie drugiej osoby. i to najczęściej właśnie ludzie z zasadami muszą znosić zachowania ludzi "bez zasad". zwłaszcza zasad poszanowania drugiego człowieka.

Awatar użytkownika
Motor
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Motor »

W dużej mierze ten temat odnosi się do mnie i do mojego zachowania na lubelskim masterze.
Przepraszałem już Niedbala, robię to jeszcze raz Przepraszam.
Przepraszam też osoby, które słusznie czują się zniesmaczone moim skuwysyńskim zachowaniem. Słusznie należał mi się wpierdol i wypad z turnieju.
Przepraszam też osoby do których dzwoniłem w nocy pod wpływem alkoholu Szafę z Poznania, Barbarossę i nie wiem do kogo jeszcze dzwoniłem, więcej to się nie powtórzy.
Nie wiem co mi odjebałało, nie mam nic na swoją obronę i żadnego usprawiedliwienia. Zachowałem się jak szmata i tak się cały czas czuję.
Pozdrawiam,
Motor.
Obrazek

Budda
Chuck Norris

Post autor: Budda »

Motor pisze: nie wiem do kogo jeszcze dzwoniłem,
Szmajson, Szafa warszawski, Doda z ul.Gen.Zajączka ;)

ciesze sie ze napisales wreszcie tego posta.

Koszu
Chuck Norris

Post autor: Koszu »

grzech76 pisze:
jest mróz? to wołamy policję i zabierają na izbę. wszyscy są bezpieczni a ty masz spokojne sumienie.
weź się już może lepiej nie wypowiadaj.
naprawdę miałbyś spokojne sumienie po wysłaniu znajomego na izbę?

a propo całego tematu: jak czytam te posty, to odnosze wrazenie, ze na masterze w lublinie były całe stada pijanego bydła, wszystko zarzygane słowem straszny rozpierdol. a potem sobie przypominam że przecież byłem na tym masterze, i pamiętam że poza paroma osobami wszyscy potrafili napić się spokojnie i kulturalnie. i tak było też na większości masterów. bardzo lubię wypić sobię parę piw podczas bitwy, jak mi ktoś zabroni to się z tym pogodzę, ale wolałbym nie musieć.

poza tym jeszcze odnoszę wrażenie, że najwięcej do powiedzenia w tym temacie mają bynajmniej nie stali bywalcy masterów.

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

Post autor: szafa@poznan »

motor - mi tam rybka, szybko zasypiam nawet obudzony w środku nocy, ale mojej lepszej połowie to powinieneś kwiatka kupić ;)

grzech76
Mudżahedin
Kontakt:

Post autor: grzech76 »

odnoszę wrażenie, że najwięcej do powiedzenia w tym temacie mają bynajmniej nie stali bywalcy masterów.
a może właśnie to o czym tu rozmawiamy jest tego przyczyną? a może nie...

weź się już może lepiej nie wypowiadaj.
a dlaczego?
naprawdę miałbyś spokojne sumienie po wysłaniu znajomego na izbę?
ja nie. ale nie o mnie tu mówimy.
jeżeli pojawia się problem z pytaniem jak go rozwiązać to staram się go podać, pokazując różnorakie sytuacje.

wyrzucić na mróz - skandal bo zamarznie
żeby nie zamarzł wezwać policję - kolejny skandal
okazuje się, że mówimy o trzeźwym - jeszcze większy skandal...
niedopuścić do picia - skandal nad skandale

ja sobie zdaję sprawę, że każdemu się wydaje, że on oczywiście panuje nad sobą jak pije, ale ludzie - tak nie zawsze jest. i nawet spora liczba osób tutaj to przyznaje, więc gentlemenskie metody niewiele tu się zdadzą. trzeba albo to rozwiązać w twardy sposób, albo niewiele się zmieni.

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

paffeu ma racje, ludzie pisza nie wiadomo co, a sami nie byli tam.
a w lublinie nie ma izby :P
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

SlanesH pisze:
TruePunk pisze:i raczej z tych 40 wiekszosc miala podejscie 'do pewnego momentu i koniec' a tylko pare 'do konca'. chyba lapiesz o co mi chodzi
Wedlug Twojego rozumowania kazdy zanim zacznie pic z gory orzeka do jakiego stanu bedzie pil? I nie wykracza potem poza swoje postanowienia? Fajnie by tak bylo ale...
Ja tak zrobiłem - mialem miec radosny wyjazd z piciem i cos jeszcze ;)
miałem a nie żygałem itp
w sobote po imprezie u Karabina, ktoremu dziekuje za nocleg :)
czułem sie jak ser szfajcarski po kilku godzinnym leżeniu na słoncu (jesli wiecie o czym mowie), ale nie siałem wiochy :)

Truepunk na ktorego tutaj naskakujecie (zreszta też troche i słusznie - IMO nie da sie zapanowac nad tłumem, w ktorym czarmne owce sie tez znajda), bawił sie spokojnie pijac tyle ile moze.

IMO zupełnego zakazu nie powinno byc,
karniaki za pozostawione puszki/butelki i inne gorsze rzeczy powinny byc.
Nie po to jade 300km zeby mnie w ubikacji "cofało" ze smordu

Inferno
Falubaz

Post autor: Inferno »

Motor pisze:W dużej mierze ten temat odnosi się do mnie i do mojego zachowania na lubelskim masterze.
Przepraszałem już Niedbala, robię to jeszcze raz Przepraszam.
Przepraszam też osoby, które słusznie czują się zniesmaczone moim skuwysyńskim zachowaniem. Słusznie należał mi się wpierdol i wypad z turnieju.
Przepraszam też osoby do których dzwoniłem w nocy pod wpływem alkoholu Szafę z Poznania, Barbarossę i nie wiem do kogo jeszcze dzwoniłem, więcej to się nie powtórzy.
Nie wiem co mi odjebałało, nie mam nic na swoją obronę i żadnego usprawiedliwienia. Zachowałem się jak szmata i tak się cały czas czuję.
Pozdrawiam,
Motor.
Mozę na tym skonczymy temat? i sie postaramy o siebie bardziej.. i z dzwonieniem napewno nie był winny tylko motor ale i osoby którego go "podjudzały" czy jak to sie pisze...

Może bez wpierdolu:P

Na pszyszłość bez takich konwersji ale chetnie z Toba tak czy siak pokonwertuje na nastepnym turnieju :P

Koniec?

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

chyba tak, ważne jest to by każdy się zastanowił nad sobą i pomyślał nad zachowaniem swoim i swoich kolegów

PS - już się Motor nie przejmuj ,poniosło cię, przeprosiłeś, jak Ci wybaczyli to masz farta jak nie to spodziewaj sie rewanżu :D tylko nie rzucaj batla bo potrzebne nam skaveny w klubie...

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Jerzyn pisze: a w lublinie nie ma izby :P
Lublin to cudne miasto. Dwa mastery dla Lublina!

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

dwa mastery ? ja bym spokojnie trzy dał :P

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

fafnaście panowie...fafnaście ;]

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Jasiuuu pisze:dwa mastery ? ja bym spokojnie trzy dał :P
Zostawmy jeszcze coś dla Gorzowa ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Inferno
Falubaz

Post autor: Inferno »

Shakin' Dudi pisze:fafnaście panowie...fafnaście ;]
jestem za szabanastoma.. SZABANAŚCIE!!!

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

moze od razu szamberliard ;) mozemy sie z gorzowem podzielic po polowie :D + dmp przechodnie, na zmiane :) bedzie co 2 miesiace mniejwiecej master w lublinie i to samo w gorzowie :D juz widze te spocone masy ludzi u karabina na dzialce :)
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Jerzyn pisze: juz widze te spocone masy ludzi u karabina na dzialce :)
Jerzyn, a ty ciagle o jednym... ;-)

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

o karabinie?

ODPOWIEDZ