o zasadach VC - czyli nowa edycja i zmiany z tym związane
Moderator: misha
Jestem na kupnie AB ale chcialem juz pare zeczy wiedziec wczesniej
Ale stego co widzialem to zwykly Vampir nie ma mozliwosci kupna 2lv magi inaczej niz przez Dark Acolyte. A stego co sie orientuje VP nie mozna dawac wiecej niz jednemu bohaterowi.
Pozatym czy nekromanta moze miec 2lv czy tylko kupowac dodatkowe czary ( na 1 lv czary moze puszczac tylko na 2 kostkach )
Ale stego co widzialem to zwykly Vampir nie ma mozliwosci kupna 2lv magi inaczej niz przez Dark Acolyte. A stego co sie orientuje VP nie mozna dawac wiecej niz jednemu bohaterowi.
Pozatym czy nekromanta moze miec 2lv czy tylko kupowac dodatkowe czary ( na 1 lv czary moze puszczac tylko na 2 kostkach )
Moga dostac dodatkowy level z vampiric powers (dark acolyte),normalnie im sie nie da wykupic.Chyba ,ze zle czytam podrecznik;)
a co do nekrosów.To w jednym miejscu pisze ,ze nie maja okreslonego poziomu magicznego i moga uzywac spelli nekromanckich tyle razy ile chca.Czyli jak to interpretowac?
@Art
Mozna dawac te same powersy roznym herosom;) temu samemu wąpierzowi nie wolno dawac takich samych.
a co do nekrosów.To w jednym miejscu pisze ,ze nie maja okreslonego poziomu magicznego i moga uzywac spelli nekromanckich tyle razy ile chca.Czyli jak to interpretowac?
@Art
Mozna dawac te same powersy roznym herosom;) temu samemu wąpierzowi nie wolno dawac takich samych.
2Art pisze:Powiedzmy ze chec rzucic Wind of Undeath ale skoro mam 1 lv nie moge rzucac na 3 kosciach tylko na
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
- Black_Power
- Powergamer Rozpiskowy
Witam ,chciałem się dowiedzieć ,jak działa bloodline - "Beguile"?? .Jeśli by ktoś mógł napisać w jaki sposób on działa to by było bardzo fajnie
Z góry wielkie dzięki
Z góry wielkie dzięki
m6 ws7 bs3 s5 t5 w3 i7 a4 ld10