Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Niemożliwe, ja tu po ludzku wychować dziecko chcę, cudze bo cudze, ale czyjeś na pewno, pokazuję raz w życiu ludzką twarz, a ten moderator-luzak, ten od miłosierdzia bożego, przychodzi i włącza zieloną kredkęb_sk pisze:Bartekk weź skończ z tym spamowaniem bo zaczynam mieć tego dosyć i Ci zaraz limit dzienny postów ustalę i będę kasował każdy post ponad ten limit.
Bartek, szokujesz mnie pozytywnie
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Jupiiiii. Dzisiaj nawet fajnie było. Dostałem ze sprawdzianu z niemca 3, z biologi 2, a z Polskiego 1. No nie ważne. Na Polskim był hardcore. Moja skromna wychowawczyni zadzwoniła do mamy mojego kumpla i nakłamała, że jakąś szybe zbił specjanie bo mu inna nauczycielka na innej lekcji zwróciła uwagę . Fakt był taki, że tamta pani kazała mu zamknąć okno, on zamknął normalnie z tym, że szyba wypadła sama, w każdym razie niechcąco. Ten sie wkurzył. Nagadał jej na lekcji, drugi koleś się przyłączył i zaczęli jej wytykać co odpier***a. Ta sie zgasiła i postanowiła nie prowadzić lekcji. Siedziała taka smutna nad dziennikiem i wtedy mój koleś puścił z komórki na cały regulator "Znowu w życiu mi nie wyszłoooo" Budki Suflera. Beka była masakra .
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Może coś do niej dotrze. Uważaj, teraz może zostać emo.TomCio pisze:[...]Ta sie zgasiła i postanowiła nie prowadzić lekcji. Siedziała taka smutna nad dziennikiem i wtedy mój koleś puścił z komórki na cały regulator "Znowu w życiu mi nie wyszłoooo" Budki Suflera. Beka była masakra .
Chyba zyskałam wielkie zaufanie kolegi z roku, bo dziś przyznał mi się, że w czasach liceum był emo. Dlaczego jeśli ktos zyskuje wielkie zaufanie, to zawsze ja?
Ale coś czujemy z kolegami, że długo już nie wytrzyma, bo dzisiaj prawie się popłakała xD .
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
A dzień kobiet wypada w sobotę w tym rokuTomCio pisze:Ale coś czujemy z kolegami, że długo już nie wytrzyma, bo dzisiaj prawie się popłakała xD .
Podobnie jak pierwszy dzień wiosny wypada w złym terminie Ech, rok temu, to dopiero było... topienie kukły w Wiśle, potem odbiór towaru z MO u Faberów, jakieś piwko, a w tym roku mamy... Wielki Piątek
E tam to nic dziwnego, wszystkie nauczycielki od polskiego są słabe psychicznie ( a te młode to już w ogóle). U mnie w gimie tez często babka nie wytrzymywałaTomCio pisze:Ale coś czujemy z kolegami, że długo już nie wytrzyma, bo dzisiaj prawie się popłakała xD .
A teraz zmienili nam panią od angielskiego, taką fajną, ładną, młodziutką dali. Wygląda, jak jakaś nastolatka, tak na 16-17 lat . I do tego jak zrobimy temat to nas puszcza w połowie lekcji .
Co do dnia kobiet. W tamtym roku wychowawczyni coś tam dostała. Na zakończenie już mało kto dał jej kwiatka. A w tym roku nie dostała nic i nie dostanie!
Damy za to pani od angielskiego .
Co do dnia kobiet. W tamtym roku wychowawczyni coś tam dostała. Na zakończenie już mało kto dał jej kwiatka. A w tym roku nie dostała nic i nie dostanie!
Damy za to pani od angielskiego .
Jako, że dzisiaj dzień kobiet to mam prezent.
%-)
Wszystkiego najlepszego dziewczynki
%-)
Wszystkiego najlepszego dziewczynki
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Kurde. Oprócz klatki mam akwarium. Coś mnie przed chwilą taka świetna myśl naszła i chyba sobie kupie drugiego grubasa
Fanatyk pisze:Ja już Ci nie wystarczę?