Dawno temu pomalowalem ta figse , lecze dopiero teraz doczekala sie godziwych fotek.Wreszcie mozecie zobaczyc jakich kolorkow naprawde uzylem do malowania tej figuraski.
p.s.
pamietajcie, to nie koncie brudu i patyny, niedlugo wrzuce cos w wiekszej liczbie:)
Chaos Lord - wh40k.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
mocno gieta figura...
jak dla mnie tylo za duzo zelaza ma na butach, ale to tylko imho...
mega. ujakich farbek uzywales?? citadelek?
jak dla mnie tylo za duzo zelaza ma na butach, ale to tylko imho...
mega. ujakich farbek uzywales?? citadelek?
Widać nudziło mu sie i deptał cegły Zarąbisty figs
To już pretensje do rzeźbiarza, miecz jest oryginalny.Gobo pisze:miecz mi totalnie nie liczy...wyglada ajkby byl ukradziony HighElfowi ;D
Malowanie super, ale fluffowo nie spójnie. Tyle się namęczyłeś żeby wyszedł na starożytnego - i efekt całkowicie osiągnięty, a nie pomyślałeś żeby ukazać jak się zmieniał w tego chaośnika. Te płaskie powierzchnie na pancerzu aż krzyczą żeby dać im chociaż ośmioramienną gwiazdę chaosu. No i "imperator rex" i "dei castigator" też nie koniecznie pasuje, a zalepienie tego to 13 sekund...
Figs malo chaosowy , wyglada jak ubrudzony emperor chempion . Spilowalbym na twoim miejscu wieniec laurowy na glowie i moze skrzydla na naramienniku i zastapil jakimi chaosowymi rzeczami np, kolce , rogi . Moze cos z gsu ? Nie mam pomyslu ;p
A tak pozatym to malowanie i brudzenie bardzo dobre , ale troche zaduzo tej ziemi na nogach
A tak pozatym to malowanie i brudzenie bardzo dobre , ale troche zaduzo tej ziemi na nogach