Chaos Lord - wh40k.

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Przemysław Szulc
Wałkarz

Chaos Lord - wh40k.

Post autor: Przemysław Szulc »

Dawno temu pomalowalem ta figse , lecze dopiero teraz doczekala sie godziwych fotek.Wreszcie mozecie zobaczyc jakich kolorkow naprawde uzylem do malowania tej figuraski.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

p.s.
pamietajcie, to nie koncie brudu i patyny, niedlugo wrzuce cos w wiekszej liczbie:)

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

mocno gieta figura...

jak dla mnie tylo za duzo zelaza ma na butach, ale to tylko imho...

mega. ujakich farbek uzywales?? citadelek? :roll:

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Widać nudziło mu sie i deptał cegły :P Zarąbisty figs ;)

Awatar użytkownika
skink
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: skink »

Oprócz wszechobeznego syfu to brakuje trochę chaosu w tym lordzie... jakiś symbol chaosu czy czaszki, bądź krew by pomogły figurce... ale ogólne to figs świetny :D

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

Post autor: Gobo »

bardzo fajny, tlyko malo chaosowy i miecz mi totalnie nie liczy...wyglada ajkby byl ukradziony HighElfowi ;D

Awatar użytkownika
Fedek
Chuck Norris

Post autor: Fedek »

Gobo pisze:miecz mi totalnie nie liczy...wyglada ajkby byl ukradziony HighElfowi ;D
To już pretensje do rzeźbiarza, miecz jest oryginalny.

Malowanie super, ale fluffowo nie spójnie. Tyle się namęczyłeś żeby wyszedł na starożytnego - i efekt całkowicie osiągnięty, a nie pomyślałeś żeby ukazać jak się zmieniał w tego chaośnika. Te płaskie powierzchnie na pancerzu aż krzyczą żeby dać im chociaż ośmioramienną gwiazdę chaosu. No i "imperator rex" i "dei castigator" też nie koniecznie pasuje, a zalepienie tego to 13 sekund...

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

Post autor: Treevill »

malowanie super ... imperialne akcenty sa ok ... nie ma jak zabijanie space marinow ich wlasna broniaObrazek

Lesthad
Mudżahedin

Post autor: Lesthad »

Figs malo chaosowy , wyglada jak ubrudzony emperor chempion . Spilowalbym na twoim miejscu wieniec laurowy na glowie i moze skrzydla na naramienniku i zastapil jakimi chaosowymi rzeczami np, kolce , rogi . Moze cos z gsu ? Nie mam pomyslu ;p

A tak pozatym to malowanie i brudzenie bardzo dobre , ale troche zaduzo tej ziemi na nogach :D

Awatar użytkownika
Ryu
Chuck Norris

Post autor: Ryu »

I o to biega :)
Jest boski...

Dokładnie w takim stylu jaki bardzo lubię u Ciebie. Też takiego będę chciał. Bój się... ;)

ODPOWIEDZ