Oto moja pierwsza figurka do konkursu... Póki co zrobiony sam płaszcz, kamień przysięgi i dodatki(skrzydełka, młotek, tarcza)... Tych ostatnich póki co nie zamieściłem...
Kiepski ze mnie fotograf, dlatego fotki są bardzo średnie... Złote linie na płaszczu w rzeczywistości nie wyglądają na takie rozmazane...
EDIT: Zdjęcia są umieszczone w ten sposób, ponieważ inaczej po prostu nie potrafię...
PMotM 10- Dwarf Lord on Oathstone
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- marcus_cheater
- Oszukista
PMotM 10- Dwarf Lord on Oathstone
Ostatnio zmieniony 14 mar 2008, o 14:08 przez marcus_cheater, łącznie zmieniany 6 razy.
- marcus_cheater
- Oszukista
Jak będę potrafił takie linie malowac to mnie spotkacie na GD,a póki co trzeba się zadowolić działaniem GW...
- marcus_cheater
- Oszukista
Up, żeby nie zniknął w mrokach zapomnienia...
Wszystkie komentarz mile widziane...
Wszystkie komentarz mile widziane...
gratuluje skończenia... figurka wygląda całkiem ładnie...zapewne dopiero zaczynasz malować...i jest ok... jeśli miałbym coś podpowiedzieć to ja malujesz suchym pędzlem to warto trochę zmieniać kolory...chodzi mi tu głownie o podstawkę... żeby nie była taka szaro biała bo wtedy jest nudna
tu przykład:
http://img231.imageshack.us/img231/6416/zprzodujt7.jpg
warto by tez więcej czasy poświecić na skrzydła na hełmie żeby wyglądały tak ładnie jak płaszcz, za który duży plus
tu przykład:
http://img231.imageshack.us/img231/6416/zprzodujt7.jpg
warto by tez więcej czasy poświecić na skrzydła na hełmie żeby wyglądały tak ładnie jak płaszcz, za który duży plus
- marcus_cheater
- Oszukista
@Telchar
Już lepiej na prawdę nie potrafię...
@Mapet
@Piotr3kEDIT: Zdjęcia są umieszczone w ten sposób, ponieważ inaczej po prostu nie potrafię...
Kiepski ze mnie fotograf, dlatego fotki są bardzo średnie...
Już lepiej na prawdę nie potrafię...
@Mapet
Rozwaliłeś mnie tym tekstem... Muszę Cię zasmucić, ale maluję już ze 2 lata, jednak bardzo żadko... Jak uda mi się pomalowac kilka figurek w miesiącu to jest dobrze... Podstawki już nie będę zmieniał, ale z porad na pewno skorzystam w przyszłości... I wracając do samego malowania, to chcę wyjaśnić, że ja już sobie wyrobiłem taki styl w malowaniu, który mi po prostu odpowiada... Nie jest może jakiś mega-ultra golden daemonowski, ale mi się podoba, bo staram się robić to przynajmniej dokładnie... Nie chcę malować figurek na taki stansardowy TT, czyli zyliony rozjaśnień, ponieważ z tym za długo by mi się zeszło, a chcę mieć w końcu pomalowaną całą armię i w takim tempie to nie wiem czy skonczę w taj dekadzie...zapewne dopiero zaczynasz malować...