ale jakoś nie wydaje mi się żeby taki ćwierć mózg wojownik khorna był w stanie wydusić z siebie tak długa wypowiedź, złożoną do tego ze zdań logicznie zbudowanychNie przestraszą me twoje fałszywe proroctwa. Jestem wojownikiem . Jestem niszczycielem. Jestem mordercą . Jestem zagładą rasy ludzkiej .
Setki padły pod mym toporem i setki padną nim odejdę w nieskończonośc
a takie żałosne wypierdki jak ty mogą tylko z zazdrością się przyglądać mym czynom. Spaliłem więcej wiosek niż lata nad nami ścierwojadów , zgwałciłem więcej kobiet niż ty spotkałeś ludzi w swoim życiu. Zabijałem od Morza Szponów aż do dalekiej Arabii , potwory morskie ,ludzi ,demony padały pod mym ostrzem. Mordowałem bo mord jest mą domeną i będę czynił to nadal długo po tym jak twoje kości zamienią się w pył w zapomnianym przez bogów grobowcu. Moc Khorna wypełnia mnie i mój potężny topór, Khorne patrzy na mnie ze swego żelaznego tronu nad tronem czaszek i wie że go nie zawiodę śmieje się z Ciebie pożałowania godny wyznawco chaosu . Mój pan jest potęzniejszy i wie że to JA Rołer jestem lepszy. Zatem gotuj się na bolesną śmierc bo z upodobaniem uczynie z twojej czaszki trofeum Tzeentchowy synu psa i świni !!