PlayMini of The Month 10 - marzec
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Szrederator
- Chuck Norris
31 marca chyba będzie najlepiej podać nowy temat.
Fanatyk, wymyśl coś fajnego
Fanatyk, wymyśl coś fajnego
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
ja tez juz mam pomysl na "prima aprilis" ale ciekwe czy do tematu podpasuje
Z powodu ciągłych problemów z serwerem, istnieje możliwość przedłużenia terminu składania prac o parę dni. Decyzja o przedłużeniu terminu zostanie podjęta po przyjrzeniu się pracy forum i dostępu do niego.
Nowy, kwietniowy temat zostanie podany w poniedziałek, żeby uniknąć problemów z Prima Aprilis. Do waszej wiadomości - temat już jest Znam go tylko ja i Tomash ale warto czekać do poniedziałku, oj warto
Oby serwer działał normalnie...
Piotrek
Nowy, kwietniowy temat zostanie podany w poniedziałek, żeby uniknąć problemów z Prima Aprilis. Do waszej wiadomości - temat już jest Znam go tylko ja i Tomash ale warto czekać do poniedziałku, oj warto
Oby serwer działał normalnie...
Piotrek
huraaaaaa ... dziekuje Fanatyku ... juz myslalem ze nie wyrobie sie z malowaniem a tu wpadly dodatkowe dni
Ale bede konczył na ostatnia chwile myslałem że urobie sie dziś ale lipa