Car park
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Mój znajomy własnie sprzedaje autko:
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=309492272
Zadbane a jeszcze masz dodatkowy lans bo kumpel jest DJ'em.
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=309492272
Zadbane a jeszcze masz dodatkowy lans bo kumpel jest DJ'em.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Jeśli biegasz w dresiku to ci nie pomogę.
A Łódź od Wrocka nie jest daleko.
A Łódź od Wrocka nie jest daleko.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
wręcz przeciwnie. zresztą, Corsa czy wymieniany przez Ciebie Golf, to też dres wagon.
ale nie oszukujmy się również. szukam młodzieżowego auta, jak i również bezpiecznego i ekonomicznego. a BMW ma pewną klasę poprostu szukam różnych opcji. to moje pierwsze auto, za ciężko zarobione pieniądze!
ale nie oszukujmy się również. szukam młodzieżowego auta, jak i również bezpiecznego i ekonomicznego. a BMW ma pewną klasę poprostu szukam różnych opcji. to moje pierwsze auto, za ciężko zarobione pieniądze!
Za 5k mozesz zapomniec o BMW no chyba że na remont chcesz wydac drugie 5k.
Mam radę.Napisz do tvn turbo.Zakup kontrolowany to program dla Ciebie.
Ja doradziłem tyle ile mogłem.
Mam radę.Napisz do tvn turbo.Zakup kontrolowany to program dla Ciebie.
Ja doradziłem tyle ile mogłem.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Pawełek pisze:ej dobra, a jakieś BMW itp.? u nas takie chodzą około 8 000. a laski na to polecą.
Pawełek w dresiku?Jeśli biegasz w dresiku to ci nie pomogę.
Co do BMW, mój kumpel kupił, tylko potem włożył w niego więcej jak kosztował.
A co myślicie o japońskich samochodach? Ja jeżdżę mazda 323 S1.5 BA w sedanie z 1994 roku i jestem bardzo zadowolony. W trasie przy ekonomicznej jeździe spalanie gazu potrafi się zamknąć w 7,2 l na 100 km. A pierwszym moim samochodem był opel corsa A z 1989 roku. I choć miałem z nim trochę problemów - starość nie radość - to jednak darze ten samochód dużym sentymentem.
HONDA rulez
A ja się wożę Garbusiakiem 10 lat starszym ode mnie Autko super, najtańsze na jakie można wyrywać laski Często jak stoję na światłach to ludzie robią mi fotki i każdy dzieciak pokazuje go paluchem Świetna sprawa. Szkoda tylko, że jest chłodzony powietrzem, przez co zimą nie ma dobrego grzania Tylko to raczej autko typu skarbonka, no ale za to z klasą
O ile nie przerwie aukcji na kilka minut przed jeżeli cena nie będzie go cieszyła.
A jak wygrasz, to musi ci sprzedać, już kiedyś była sprawa w sądzie o to, koleś kupił chyba samochód za 1% ceny, ile kosztował i sprzedający nie chciał mu sprzedać choć wygrał tą aukcję. Sąd oczywiście orzekł, że doszło już do kupna i cena jest tylko wynikiem nieuwagi sprzedającego czy jakoś tak...
Czyli polować na okazje
EDIT: Fanatyk był szybszy. A mi się wydaję że jedna taka sprawa już się zakończyła...
A jak wygrasz, to musi ci sprzedać, już kiedyś była sprawa w sądzie o to, koleś kupił chyba samochód za 1% ceny, ile kosztował i sprzedający nie chciał mu sprzedać choć wygrał tą aukcję. Sąd oczywiście orzekł, że doszło już do kupna i cena jest tylko wynikiem nieuwagi sprzedającego czy jakoś tak...
Czyli polować na okazje
EDIT: Fanatyk był szybszy. A mi się wydaję że jedna taka sprawa już się zakończyła...
Bum...!
sprawa się zakończyła.
wyroki sądów są różne:
- jesli facet za cenę np 200 zł wystawił auto tylko na chwilę (bo się pomylił) to przed sądem przegrasz
- jeśli facet wystawił go na dłuższy okres czasu to masz szansę wygrac- zwłaszcza jeśli złozyłeś ofertę, nie używałeś programu komputerowego do wyszukiwania takich okazji itp.
Nie wdając się w szczegóły-wyroki są różne, na allegro jest np masa naciągaczy polujących na pomyłki ludzi.
pozdrawiam
wyroki sądów są różne:
- jesli facet za cenę np 200 zł wystawił auto tylko na chwilę (bo się pomylił) to przed sądem przegrasz
- jeśli facet wystawił go na dłuższy okres czasu to masz szansę wygrac- zwłaszcza jeśli złozyłeś ofertę, nie używałeś programu komputerowego do wyszukiwania takich okazji itp.
Nie wdając się w szczegóły-wyroki są różne, na allegro jest np masa naciągaczy polujących na pomyłki ludzi.
pozdrawiam
Pamiętam jedną taką sprawę, wygraną przez kupującego. Jegomość, który chciał się pozbyć auta, był z allegro kompletnie nieobyty i założył konto tylko po to, żeby się gruchota pozbyć. Wpisując kwotę wstawił przecinek oddzielający liczbę tysięcy od zer. Formularz uznał więc kwotę iluś tam tysięcy za kilkadziesiąt złotych. Facet błędu nie zauważył, i sporo przegrał.
Nie przyszedłem dawać manny z nieba...
ej, panie...
jeden mój klient miał sprawę podobną ( nie samochód, ale inne rzeczy, na dużą kasę ) i tez go facio chciał wyrolowac.
tylko ze to mój człowiek wystawił urządzenia przez pomyłke po zanizonej cenie . okazało się że gośc który to kupił polował na takie okazje specjalnym programem komputerowym. no i wtopił.
swiat jest pełen oszustów
jeden mój klient miał sprawę podobną ( nie samochód, ale inne rzeczy, na dużą kasę ) i tez go facio chciał wyrolowac.
tylko ze to mój człowiek wystawił urządzenia przez pomyłke po zanizonej cenie . okazało się że gośc który to kupił polował na takie okazje specjalnym programem komputerowym. no i wtopił.
swiat jest pełen oszustów