Bieżąca polityka

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Tomku, ja rozumiem i podzielam Twoje obawy, ale uważam, że w tym momencie są nieco na wyrost.

Awatar użytkownika
Ypsilanti
Mudżahedin

Post autor: Ypsilanti »

Fanatyk pisze:Ty bronisz Brudzińskiego? Przecież to był chamski atak personalny z racji braku sensownych argumentów...
Widzę, że jak sprawa dotyczy kogoś z "Twojej" partii, to klapki na oczy, piana na usta i wyłączamy słuchanie ze zrozumieniem :lol2:
Wytłumaczę Ci zatem o czym ten facet mówił :)

Babeczka chciała odpowiedzi tak/nie. To on mówi, że nie na każde pytanie da się odpowiedzieć tak/nie, np. "czy pańska żona już pana nie zdradza". Przykład stary jak świat, słyszałem go wiele razy, a że koleś z LiDu cały czas mu w słowo wchodził, to wkurzony wrzucił go do tej historyjki, ot by mu nosa utrzeć. Tyle. Nie powinien tego robić, za co zaraz przeprosił, ale jeśli widzisz tu "chamski atak personalny, blablabla", to współczuję zacietrzewienia i nienawiści wobec przeciwników politycznych...

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

No bez jaj. Widziałem to nagranie, to trochę inaczej wyglądało.
I wyskok był naprawdę megachamski, taki poniżej nawet stylu Kurskiego.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Coz politycy tez sa ludzmi i to nie pierwszy ani nie ostatni raz kiedy sie tak atakuja (porono grubas always my favorite ;) ). Jedziemy po nich przy kazdej okazji przyrownujac do roznych nizszych form zycia, a przy okazji wymagamy zeby byli doskonali. Gdzie tu sens?

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Ja nie wymagam żeby byli doskonali - niech nawet piją, ćpają i będą dziwkarzami - ja tylko chciałbym, żeby porządnie robili to, za co im się płaci. A nie traktowali władzy jako koryta.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

Dobra, ja mam jedno pytanie. Poniewaz tej ploty akurat nie slyszalem, to czy koles z LiDu jest zdradzany przez zone? Jesli nie, to mamy do czynienia z najzwyklejszym przykladem z dziedziny logiki, ktorym sie karmi juz studentow na pierwszym roku.

ODPOWIEDZ