Wampiry 1999

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

Wampiry 1999

Post autor: Belaner7 »

Thrall blood dragon-majt,ward 3+strzelanie,koń z bardingiem,ha
necros-2lev-scroll,book of arkham(nie wiem jak działa ale wiem że jest boundem,to mi wystarczy :) )
necros-2lev-power familiar
3x5 wilków
3x8 ghuli
2x20 zombi z cg ich
10 Bk-cg,banner trafien na 3+
14 Bk-cg,banner warda 5+ na strzelanie
4 fellbaty
bansza
Generalnie idziemy wszystkim do przodu,wskrzeszamy się, i staramy się fearoutnumberować.prosze o krytyke zwłaszcza złorzenia thralla,bo nie wiem czy się sprawdzi.

Awatar użytkownika
Macki
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Macki »

Ja tam prefueruje na <2000 gre na 3 nekrosach.

Lepiej bedzie dac na 14 kawy Warbanner.

qwer
Mudżahedin

Post autor: qwer »

ewentualnie za leyaczu karstanów, albo lataczu stryogi.
podpis skasowany-> patrz regulamin -> REGULAMIN ŚMIERDZI

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

no wiec tak :

1-BK w liczbie 10 sa slabi ;) ,lepiej 2 kloce po 15 chlopa (jedna 14 + heros)

2-Sztandary to lepiej chyba Banner of the barrows i war banner (15 chlopa z sv. 2+ ciezko bedzie wystrzelac ;))

3-Thralowi nie wiem po co ward od strzelania jak siedzi w BK :D :roll: lepiej daj mu ksiazke -1 to hit (plus HA ,tarcza i lanca oran barding na kuniku),wsadz go do jazdy i jedz blisko 2 kloca (tak zeby oba kloce byly w zasiegu :D) Z WS-em 8 i ksiazka oraz sv. 2+ ciezko bedzie go zabic :D

4-Banshee jest mocno srednia ;) ja bym moze na takie male pkt. kosztem zombii i kilku ghuli sprobowal wcisnac Black Coach-a :roll: klimatyczny i na ponizej 2K ciezko bedzie go zdjac ;););) albo wsadz 3/4 Ironguts-ow .

p.s- Book of Arkhan to bound popychaczka (5 z magii necromanckiej )
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Borysss
Chuck Norris

Post autor: Borysss »

@Blender7
Fajna rozpiska, nic odkrywczego, ale naprawdę można nią pograć z dobrymi wynikami!

@szczurek
1)chrzanisz.
2)true
3)true
4)kwestia gustu.

@qwer
Patrząc się na twojego posta (nie wnikając w treść) dostaje oczopląsu - avatar+sygnatura ..

Serwus.

Awatar użytkownika
August
Chuck Norris

Post autor: August »

Fajna rozpiska. Tylko czy dasz sobie nią radę skoro nie bardzo wiesz jak działa BoA (albo też sobie żartujesz :wink:). BK z tego co ktoś pisał dają sobie radę w liczbie 6x2 z powodzeniem więc wcale nie musisz ich mieć tak dużo.

W zasadzie przemodelowałbym tylko thralla. Wybrałbym pana na opncerzonym koniku z Heart Piercing i Gem of Blood oraz z Battle Banner. Heart Piercing można by ewentualnie wymienić na Sword of Might. Albo Cursed Book jak pisali poprzednicy, jednak Battle Banner dałbym obowiązkowo :wink:.

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

1)chrzanisz.
:P :P :P 10 jest lipna ,12 jak August jeszcze ujdzie ;) ale najlepiej 15 :D
10 to wielkie ......... :roll: :wink:
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

Post autor: Belaner7 »

Dzięki za porady
Więc tak:
thrall bierze course booka(daje -1do hita w cc w iluśtam calach tak?) i lance,a ile tak wogule ta książka kosztuje,starczy na ethanded sield?
u niego właśnie byłem zamieszany co wybrać
ale teraz jest taka sprawa że u nas jest od nasr...krasnoludów no więc
Sztandary wolałbym zostawić tak jak jest,bo jak dostane klope w środek tej 15 będzie źle,a z wardem może siępofarci i coś przeżyje
A 10 Bk,hmm mnie się wydaje że są spox,tak samo banshee(no a w związku z powyższym bezkolanowym problemem kołcz odpada)
No to chyba wszystko

Awatar użytkownika
Drwal
Falubaz

Post autor: Drwal »

Rozpa spoko: Zmiany jakie miałbym jedynie wprowadzić to wywal jedne ghule i zombiaka = 70p i wstaw za to 1x5 wilków i podbij fellbaty do 5. Wtedy bedzie jeszcze lepsze.

No i tego thralla to rzeczywiście po co mu ward na strzelanie :roll: Ja bym mu już lepiej dał 5+ ward a najlepiej cursed booka

ODPOWIEDZ