Thrall blood dragon-majt,ward 3+strzelanie,koń z bardingiem,ha
necros-2lev-scroll,book of arkham(nie wiem jak działa ale wiem że jest boundem,to mi wystarczy :) )
necros-2lev-power familiar
3x5 wilków
3x8 ghuli
2x20 zombi z cg ich
10 Bk-cg,banner trafien na 3+
14 Bk-cg,banner warda 5+ na strzelanie
4 fellbaty
bansza
Generalnie idziemy wszystkim do przodu,wskrzeszamy się, i staramy się fearoutnumberować.prosze o krytyke zwłaszcza złorzenia thralla,bo nie wiem czy się sprawdzi.
Wampiry 1999
no wiec tak :
1-BK w liczbie 10 sa slabi
,lepiej 2 kloce po 15 chlopa (jedna 14 + heros)
2-Sztandary to lepiej chyba Banner of the barrows i war banner (15 chlopa z sv. 2+ ciezko bedzie wystrzelac
)
3-Thralowi nie wiem po co ward od strzelania jak siedzi w BK
lepiej daj mu ksiazke -1 to hit (plus HA ,tarcza i lanca oran barding na kuniku),wsadz go do jazdy i jedz blisko 2 kloca (tak zeby oba kloce byly w zasiegu
) Z WS-em 8 i ksiazka oraz sv. 2+ ciezko bedzie go zabic 
4-Banshee jest mocno srednia
ja bym moze na takie male pkt. kosztem zombii i kilku ghuli sprobowal wcisnac Black Coach-a
klimatyczny i na ponizej 2K ciezko bedzie go zdjac
;);) albo wsadz 3/4 Ironguts-ow .
p.s- Book of Arkhan to bound popychaczka (5 z magii necromanckiej )
1-BK w liczbie 10 sa slabi

2-Sztandary to lepiej chyba Banner of the barrows i war banner (15 chlopa z sv. 2+ ciezko bedzie wystrzelac

3-Thralowi nie wiem po co ward od strzelania jak siedzi w BK

4-Banshee jest mocno srednia

p.s- Book of Arkhan to bound popychaczka (5 z magii necromanckiej )
@Blender7
Fajna rozpiska, nic odkrywczego, ale naprawdę można nią pograć z dobrymi wynikami!
@szczurek
1)chrzanisz.
2)true
3)true
4)kwestia gustu.
@qwer
Patrząc się na twojego posta (nie wnikając w treść) dostaje oczopląsu - avatar+sygnatura ..
Serwus.
Fajna rozpiska, nic odkrywczego, ale naprawdę można nią pograć z dobrymi wynikami!
@szczurek
1)chrzanisz.
2)true
3)true
4)kwestia gustu.
@qwer
Patrząc się na twojego posta (nie wnikając w treść) dostaje oczopląsu - avatar+sygnatura ..
Serwus.
Fajna rozpiska. Tylko czy dasz sobie nią radę skoro nie bardzo wiesz jak działa BoA (albo też sobie żartujesz
). BK z tego co ktoś pisał dają sobie radę w liczbie 6x2 z powodzeniem więc wcale nie musisz ich mieć tak dużo.
W zasadzie przemodelowałbym tylko thralla. Wybrałbym pana na opncerzonym koniku z Heart Piercing i Gem of Blood oraz z Battle Banner. Heart Piercing można by ewentualnie wymienić na Sword of Might. Albo Cursed Book jak pisali poprzednicy, jednak Battle Banner dałbym obowiązkowo
.

W zasadzie przemodelowałbym tylko thralla. Wybrałbym pana na opncerzonym koniku z Heart Piercing i Gem of Blood oraz z Battle Banner. Heart Piercing można by ewentualnie wymienić na Sword of Might. Albo Cursed Book jak pisali poprzednicy, jednak Battle Banner dałbym obowiązkowo

1)chrzanisz.

10 to wielkie .........

Dzięki za porady
Więc tak:
thrall bierze course booka(daje -1do hita w cc w iluśtam calach tak?) i lance,a ile tak wogule ta książka kosztuje,starczy na ethanded sield?
u niego właśnie byłem zamieszany co wybrać
ale teraz jest taka sprawa że u nas jest od nasr...krasnoludów no więc
Sztandary wolałbym zostawić tak jak jest,bo jak dostane klope w środek tej 15 będzie źle,a z wardem może siępofarci i coś przeżyje
A 10 Bk,hmm mnie się wydaje że są spox,tak samo banshee(no a w związku z powyższym bezkolanowym problemem kołcz odpada)
No to chyba wszystko
Więc tak:
thrall bierze course booka(daje -1do hita w cc w iluśtam calach tak?) i lance,a ile tak wogule ta książka kosztuje,starczy na ethanded sield?
u niego właśnie byłem zamieszany co wybrać
ale teraz jest taka sprawa że u nas jest od nasr...krasnoludów no więc
Sztandary wolałbym zostawić tak jak jest,bo jak dostane klope w środek tej 15 będzie źle,a z wardem może siępofarci i coś przeżyje
A 10 Bk,hmm mnie się wydaje że są spox,tak samo banshee(no a w związku z powyższym bezkolanowym problemem kołcz odpada)
No to chyba wszystko
Rozpa spoko: Zmiany jakie miałbym jedynie wprowadzić to wywal jedne ghule i zombiaka = 70p i wstaw za to 1x5 wilków i podbij fellbaty do 5. Wtedy bedzie jeszcze lepsze.
No i tego thralla to rzeczywiście po co mu ward na strzelanie
Ja bym mu już lepiej dał 5+ ward a najlepiej cursed booka
No i tego thralla to rzeczywiście po co mu ward na strzelanie