Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- monsterstar
- Chuck Norris
Skavenblight ten twój obrazek przy postach to tak wyglądasz ??
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Tak, to ja na tym obrazku obok moich postów, zwanym zresztą avatarem.monsterstar pisze:A ten twój obrazek przy postach to tak wyglądasz ??
W oczach mi się dwoi i troi.
Albo Ty tak spamujesz
Jeśli jesteś tym samym monsterstarem z Glorii Victis, to jadę zbierać truskawki do Włoch!
Jak wiadomo, rodzinny kraj Rocco, strach się po truskawki schylać.
Ale się nie ulęknę!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Czyli się myliłemSkavenblight pisze:@Fingor
Wiesz, że w redakcji bitewniaków jest jedna osoba bez penisa! Jeśli ja go mam... to który z Was nie ma?
Albo o czymś nie wiem
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Kolecja? A cóż to za nowe diablestwo?!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Cokolwiek to jest, smacznego.max1 pisze:A ja jem kolecję
Zauważyłem że Fingor lubi dołączać się do rozmów, kiedy ożywia się jakiś temat o Skavenblight, chyba ze to o penisa chodzi
Najlepszy jest Shadow Greymax1 pisze:Ale szczerze mówiąc driady są naprawde smaczne , ale i tak najlepsze są spellsingerki i warhawki
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Myślisz że nie lubię mu tego robić?Skavenblight pisze:Oj, postawiłeś go w złym położeniu. O cokolwiek mu chodzi - nie skończy się to dobrzeDeadwit pisze: Zauważyłem że Fingor lubi dołączać się do rozmów, kiedy ożywia się jakiś temat o Skavenblight, chyba ze to penisa chodzi
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Jeśli jesteś choć w połowie tak okrutny jak ja...Deadwit pisze:Myślisz że nie lubię mu tego robić?Skavenblight pisze:Oj, postawiłeś go w złym położeniu. O cokolwiek mu chodzi - nie skończy się to dobrzeDeadwit pisze: Zauważyłem że Fingor lubi dołączać się do rozmów, kiedy ożywia się jakiś temat o Skavenblight, chyba ze to penisa chodzi
To na pewno czerpiesz z tego przyjemność
I to jaką ;] Ciekawe co na to FingorSkavenblight pisze:Jeśli jesteś choć w połowie tak okrutny jak ja...Deadwit pisze:Myślisz że nie lubię mu tego robić?Skavenblight pisze: Oj, postawiłeś go w złym położeniu. O cokolwiek mu chodzi - nie skończy się to dobrze
biedak...
Ostatnio zmieniony 24 mar 2008, o 20:25 przez Deadwit, łącznie zmieniany 1 raz.
Pojawia się wątek odczuwania przyjemności z różnych dziwnych rzeczy. I kto się robi aktywny?Deadwit pisze:I to jaką ;] Ciekawe co na to FingorSkavenblight pisze:Jeśli jesteś choć w połowie tak okrutny jak ja...
biedak...
- monsterstar
- Chuck Norris
tak to ja to jedziesz po truskawy skavenSkavenblight pisze:Tak, to ja na tym obrazku obok moich postów, zwanym zresztą avatarem.monsterstar pisze:A ten twój obrazek przy postach to tak wyglądasz ??
W oczach mi się dwoi i troi.
Albo Ty tak spamujesz
Jeśli jesteś tym samym monsterstarem z Glorii Victis, to jadę zbierać truskawki do Włoch!
Jak wiadomo, rodzinny kraj Rocco, strach się po truskawki schylać.
Ale się nie ulęknę!
a ty jaki masz nick na GV ??
Ja się z tym przynajmniej nie kryję. ;] Kto mnie okładał kluczami? Podobało Ci się, nie zaprzeczysz. xDFingor pisze:Pojawia się wątek odczuwania przyjemności z różnych dziwnych rzeczy. I kto się robi aktywny?Deadwit pisze:I to jaką ;] Ciekawe co na to FingorSkavenblight pisze:Jeśli jesteś choć w połowie tak okrutny jak ja...
biedak...
Sorry, to ty sam się okładałeś kluczami, i to na klatce schodowej!