ION na Werewolf Library
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Re: Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate.
Jacku, czy masz w planach rzucic Invocation of Nehek na projekt "Werewolf Library"??
Ten projekt nie umarł, po prostu brakuje mi paru godzin (praca, sresja) na dokończenie jakiejś w miarę podstawowej wersji i postawienie jej na sieci. Mam nadzieję, że w tym tygodniu albo przyszłym uda mi się wreszcie pocisnąćFurion pisze:Jacku, czy masz w planach rzucic Invocation of Nehek na projekt "Werewolf Library"??

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
buahahaTomash pisze: Ten projekt nie umarł, po prostu brakuje mi paru godzin (praca, sresja) na dokończenie jakiejś w miarę podstawowej wersji i postawienie jej na sieci. Mam nadzieję, że w tym tygodniu albo przyszłym uda mi się wreszcie pocisnąć
Zima już właściwie była, za 3 dni jest wiosna. Potem już tylko jesień i... znowu zima.
A Werewolf Library dalej leży bez tchu

tak tu zajrzałem teraz i na pierwszego posta to pomyślałem, zę JJ chce reaktywować Szkołe Lwowsko-Warszawską 
ot taki niewinny spamik

ot taki niewinny spamik

@Furion: jestem już na półmetku. Po prostu muszę zarwać jedną noc, dokończyć toto i postawić. Tyle że w tym tygodniu wolnych nocy brak...

tak, bynajmniej tak mowi wikipediaWiosna astronomiczna rozpoczyna się w momencie równonocy wiosennej i trwa do momentu przesilenia letniego, co w przybliżeniu oznacza na półkuli północnej okres pomiędzy 21 marca a 22 czerwca (czasami daty te wypadają dzień wcześniej lub dzień później, a w roku przestępnym mogą być dodatkowo cofnięte o jeden dzień).

za 3 miesiace napisze w tym temacie tak:
pozdrawiamlato, lato, lato czeka
razem z latem, czeka rzeka
razem z rzeka, czeka las
a watki na forum sa nieuporzadkowane dalej

Furion
Furion, ale ja wiem o co Ci chodzi. Nie wystarczy moja poprzednia odpowiedź? 

mowisz o tej wypowiedziTomash pisze:Furion, ale ja wiem o co Ci chodzi. Nie wystarczy moja poprzednia odpowiedź?
czy tej:Dziś o 13:57 pisze:@Furion: jestem już na półmetku. Po prostu muszę zarwać jedną noc, dokończyć toto i postawić. Tyle że w tym tygodniu wolnych nocy brak...
Ja nie chce Ciebie ani nkogo innego winic, czy poganiac.Wto 29 Sty 2008, 11:50 pisze:Ten projekt nie umarł, po prostu brakuje mi paru godzin (praca, sresja) na dokończenie jakiejś w miarę podstawowej wersji i postawienie jej na sieci. Mam nadzieję, że w tym tygodniu albo przyszłym uda mi się wreszcie pocisnąć
Ja lubie kiedy ktos mowi "bedzie tak" albo "nie, tak nie bedzie"
Nie lubie kiedy ktos daje takie wytlumaczenia jak GW, kore tlumaczy opozniane wyjscie bookiem takimi textami:
w lewo, w prawo, byle bylo wiadomo.Barbarossa o FAQach GW pisze:"We have no idea when it'll be posted on the website"
"Melvin's lost the only pen in the office - I have it all in my head but can't write anything down until he finds it"
"I froze my tongue to a metal railing and have no idea when I'll be free to do something with the FAQ".
pozdrawim
Furion
Tak, będzie.
Być może uda mi się w pociągu do Pragi (w piątek) pocisnąć lub w czwartek na wykładach.
Jeśli nie - pierwsza połowa kwietnia na pewno. Słowo.
Być może uda mi się w pociągu do Pragi (w piątek) pocisnąć lub w czwartek na wykładach.
Jeśli nie - pierwsza połowa kwietnia na pewno. Słowo.

ktorego roku...?Tomash pisze: Jeśli nie - pierwsza połowa kwietnia na pewno. Słowo.

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Przyłączam sie do pytania Bigpasiaka.
Niestety nic dosadnego napisac nie wypada, zatem powiem tylko... ciu ciu ciu
nieladnie. Dziś 19 kwietnia.
Niestety nic dosadnego napisac nie wypada, zatem powiem tylko... ciu ciu ciu

nie-mam-czasu

- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
No i fajnie.Furion pisze:
Furion - Over and out
Będzie czas, będzie temat.
Taką radochę to gdzie indziej.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Trochę mnie nudzi Twoje trollowanie. Żebym ja Ci zaraz nie zrobił "over & out", jak to mamy w zwyczaju robić z ludźmi nicniewnoszącymi do tematów poza śmieceniem.

Otwieram.
Dzięki za przypomnienie o obietnicy - dzięki temu wycisnąłem trochę czasu na dokończenie.
Właśnie kończę, pozostały drobne szlify, mały panelik do ustawiania "adminów" (jedyni którzy mogą dodawać/edytować/kasować zagadnienia i kategorie) oraz deployment. Layout na początku będzie paskudny i megasurowy.
Jeśli się dziś do północy nie wyrobię, to jutro wieczorem.
Dzięki za przypomnienie o obietnicy - dzięki temu wycisnąłem trochę czasu na dokończenie.
Właśnie kończę, pozostały drobne szlify, mały panelik do ustawiania "adminów" (jedyni którzy mogą dodawać/edytować/kasować zagadnienia i kategorie) oraz deployment. Layout na początku będzie paskudny i megasurowy.
Jeśli się dziś do północy nie wyrobię, to jutro wieczorem.