ION na Werewolf Library

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

Zablokowany
Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Re: Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate.

Post autor: Furion »

Jacku, czy masz w planach rzucic Invocation of Nehek na projekt "Werewolf Library"??

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Furion pisze:Jacku, czy masz w planach rzucic Invocation of Nehek na projekt "Werewolf Library"??
Ten projekt nie umarł, po prostu brakuje mi paru godzin (praca, sresja) na dokończenie jakiejś w miarę podstawowej wersji i postawienie jej na sieci. Mam nadzieję, że w tym tygodniu albo przyszłym uda mi się wreszcie pocisnąć :?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Tomash pisze: Ten projekt nie umarł, po prostu brakuje mi paru godzin (praca, sresja) na dokończenie jakiejś w miarę podstawowej wersji i postawienie jej na sieci. Mam nadzieję, że w tym tygodniu albo przyszłym uda mi się wreszcie pocisnąć :?
buahaha

Zima już właściwie była, za 3 dni jest wiosna. Potem już tylko jesień i... znowu zima.

A Werewolf Library dalej leży bez tchu ;-)

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

tak tu zajrzałem teraz i na pierwszego posta to pomyślałem, zę JJ chce reaktywować Szkołe Lwowsko-Warszawską ;)

ot taki niewinny spamik :)
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

@Furion: jestem już na półmetku. Po prostu muszę zarwać jedną noc, dokończyć toto i postawić. Tyle że w tym tygodniu wolnych nocy brak...
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

Furion pisze:wiosna ;-)
czyżby? :P

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Wiosna astronomiczna rozpoczyna się w momencie równonocy wiosennej i trwa do momentu przesilenia letniego, co w przybliżeniu oznacza na półkuli północnej okres pomiędzy 21 marca a 22 czerwca (czasami daty te wypadają dzień wcześniej lub dzień później, a w roku przestępnym mogą być dodatkowo cofnięte o jeden dzień).
tak, bynajmniej tak mowi wikipedia ;-)

za 3 miesiace napisze w tym temacie tak:
lato, lato, lato czeka
razem z latem, czeka rzeka
razem z rzeka, czeka las
a watki na forum sa nieuporzadkowane dalej
pozdrawiam ;-)
Furion

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Furion, ale ja wiem o co Ci chodzi. Nie wystarczy moja poprzednia odpowiedź? ;)

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Tomash pisze:Furion, ale ja wiem o co Ci chodzi. Nie wystarczy moja poprzednia odpowiedź? ;)
mowisz o tej wypowiedzi
Dziś o 13:57 pisze:@Furion: jestem już na półmetku. Po prostu muszę zarwać jedną noc, dokończyć toto i postawić. Tyle że w tym tygodniu wolnych nocy brak...
czy tej:
Wto 29 Sty 2008, 11:50 pisze:Ten projekt nie umarł, po prostu brakuje mi paru godzin (praca, sresja) na dokończenie jakiejś w miarę podstawowej wersji i postawienie jej na sieci. Mam nadzieję, że w tym tygodniu albo przyszłym uda mi się wreszcie pocisnąć
Ja nie chce Ciebie ani nkogo innego winic, czy poganiac.
Ja lubie kiedy ktos mowi "bedzie tak" albo "nie, tak nie bedzie"
Nie lubie kiedy ktos daje takie wytlumaczenia jak GW, kore tlumaczy opozniane wyjscie bookiem takimi textami:
Barbarossa o FAQach GW pisze:"We have no idea when it'll be posted on the website"
"Melvin's lost the only pen in the office - I have it all in my head but can't write anything down until he finds it"
"I froze my tongue to a metal railing and have no idea when I'll be free to do something with the FAQ".
w lewo, w prawo, byle bylo wiadomo.

pozdrawim
Furion

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Tak, będzie.
Być może uda mi się w pociągu do Pragi (w piątek) pocisnąć lub w czwartek na wykładach.
Jeśli nie - pierwsza połowa kwietnia na pewno. Słowo.

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

Tomash pisze: Jeśli nie - pierwsza połowa kwietnia na pewno. Słowo.
ktorego roku...?
:P

:wink:
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Przyłączam sie do pytania Bigpasiaka.

Niestety nic dosadnego napisac nie wypada, zatem powiem tylko... ciu ciu ciu :^o nieladnie. Dziś 19 kwietnia.

WOJTASU
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: WOJTASU »

tomash jest spoko typ - słowo!

Awatar użytkownika
Paraszczak
Falubaz

Post autor: Paraszczak »

LOL Hahahhahaaa alee fajowy temat...

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

:(
nie-mam-czasu :(

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Furion - Over and out :wink:

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Furion pisze:
Furion - Over and out :wink:
No i fajnie.
Będzie czas, będzie temat.
Taką radochę to gdzie indziej.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Trochę mnie nudzi Twoje trollowanie. Żebym ja Ci zaraz nie zrobił "over & out", jak to mamy w zwyczaju robić z ludźmi nicniewnoszącymi do tematów poza śmieceniem.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Otwieram.

Dzięki za przypomnienie o obietnicy - dzięki temu wycisnąłem trochę czasu na dokończenie.

Właśnie kończę, pozostały drobne szlify, mały panelik do ustawiania "adminów" (jedyni którzy mogą dodawać/edytować/kasować zagadnienia i kategorie) oraz deployment. Layout na początku będzie paskudny i megasurowy.

Jeśli się dziś do północy nie wyrobię, to jutro wieczorem.

Zablokowany