Honor Guard WIP i inne
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
BSB doskonały
Właśnie o tym pisałem mając na myśli bardziej ograniczoną kolorystykę
Właśnie o tym pisałem mając na myśli bardziej ograniczoną kolorystykę
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Tomash ma dużo racji. Moim zdaniem minął czas ogólniej podniety i wypadało by sie zastanowić, czy wszystkie figsy malowane w ten sam sposób to dobry pomysł. Oczywiście to świetna sprawa, że masz swój styl, który jest baardzo rozpoznawalny. Ale czy z takimi umiejętnościami nie warto spróbować innych rzeczy ? Na razie odnoszę wrażenie, że Twoje figsy to rożne wersje tego samego.
Twój styl pasuje tylko do określonych figurek, gdyby przyszło Ci malować coś innego to mogla by wyjść z tego cukierkowa maniana. Nie chodzi tylko o kolorystykę (chociaż głownie), ale pomijasz rożne techniki, które mogły by zróżnicować i wzbogacić Twoje prace.
Poza tym NMM na BSB jest mocno średni, szczególnie widać to na toporze, ale sama zbroja tez wygląda mocno nienaturalnie. Kiepski pancerz kontrastuje ze świetnym złotym gryfem co moim zdaniem nie wygląda za dobrze.
Twój styl pasuje tylko do określonych figurek, gdyby przyszło Ci malować coś innego to mogla by wyjść z tego cukierkowa maniana. Nie chodzi tylko o kolorystykę (chociaż głownie), ale pomijasz rożne techniki, które mogły by zróżnicować i wzbogacić Twoje prace.
Poza tym NMM na BSB jest mocno średni, szczególnie widać to na toporze, ale sama zbroja tez wygląda mocno nienaturalnie. Kiepski pancerz kontrastuje ze świetnym złotym gryfem co moim zdaniem nie wygląda za dobrze.
I nadeszły złe czasy, kiedy wszyscy zaczęli się czepiać Lana. nie łam się jesteś moim idolem Jestem ciekawy, jak wyglągał by jakiś pomiot nurgla w twoim wykonaniu, bo tzeenecha jestem w stanie sobie wyobraźić
Świetne!
Te przejścia kolorów, cieniowanie i w ogóle wszystko jest świetne. Moim zdaniem malujesz lepiej niż malarze GW . Też tam bym chciał malować
Te przejścia kolorów, cieniowanie i w ogóle wszystko jest świetne. Moim zdaniem malujesz lepiej niż malarze GW . Też tam bym chciał malować
- likwidator
- "Nie jestem powergamerem"
JAK PATRZĘ NA TE DZIEŁA TO CZUJĘ SIĘ TAKI malutki WRĘCZ tyci!
Jeszcze do nie dawna myślałem że nieź le maluję a parzę na to i jeśli twoje figsy stawiać na 10 to me figsy są na 2.
TO JEST SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze do nie dawna myślałem że nieź le maluję a parzę na to i jeśli twoje figsy stawiać na 10 to me figsy są na 2.
TO JEST SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- likwidator
- "Nie jestem powergamerem"
Miałeś na myśli "LAMO"?LMAO! To zes go pochwalil
-
- Kretozord
Laughing my ass off
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Mam go szczerze dosyć, ale śmieszą mnie tacy ludzie
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Jak zwykle nie mam czasu ale powoli cos tam sobie maluje...
BSB juz w zasadzie skonoczy tak jak i Honor Guard - jutro moze dam ich zdjecia.
A w miedzyczasie tak troche w przerwie dzisiaj zacząłem malować AoW Dark Elfa Coś innego może tym razem, nie wiem czy uda mi sie odejsc od "mojego" schematu malowania, ale staram sie.
Komentujcie
Pozdrawiam i do jutra
BSB juz w zasadzie skonoczy tak jak i Honor Guard - jutro moze dam ich zdjecia.
A w miedzyczasie tak troche w przerwie dzisiaj zacząłem malować AoW Dark Elfa Coś innego może tym razem, nie wiem czy uda mi sie odejsc od "mojego" schematu malowania, ale staram sie.
Komentujcie
Pozdrawiam i do jutra
Do niektórych Twoich prac miałem pewne zastrzeżenia.. ale tutaj... mistrzowski jest
Nic tylko życzyc więcej czasu na malowanie
Nic tylko życzyc więcej czasu na malowanie
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
@Lan - nie uda Ci się nas oszukać, widać, że to Twoja robota. Kolory kolorami, ale sposób cieniowania i przede wszystkim NMM Cię zdradzają
A co do samego malowania - miecz zapowiada się ciekawie, ostrze wygląda, jakby już "łapało" kolor lawy/magmy, która może się znajdzie na podstawce elfa
A sam elf? Figurka sama w sobie podoba mi się tak 70/30... ale chodzi mi o sam model.
Odnośnie malowania - bardzo ładny pancerz, ciemny i sprawia wrażenie, jakby był oświetlony z jednej tylko strony. Może dałoby radę przy okazji nałożyć również trochę cienia na twarz? Tak sobie właśnie gdybam...
Czekam na postępy
A co do samego malowania - miecz zapowiada się ciekawie, ostrze wygląda, jakby już "łapało" kolor lawy/magmy, która może się znajdzie na podstawce elfa
A sam elf? Figurka sama w sobie podoba mi się tak 70/30... ale chodzi mi o sam model.
Odnośnie malowania - bardzo ładny pancerz, ciemny i sprawia wrażenie, jakby był oświetlony z jednej tylko strony. Może dałoby radę przy okazji nałożyć również trochę cienia na twarz? Tak sobie właśnie gdybam...
Czekam na postępy