Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Nie no soli nie chciał jeść. Mnie tez nie gryzie. Kreatyny tak samo nie ruszył .
Trza przedramie ćwiczyć . Też tak miałem. Po 3 treningach już zauważalna różnica w sile chwytu. A teraz znów nie ćwicze. Z pasem sie bawiłem kiedyś. Teraz przy maxie bym tylko założył. Czytałem, że jak sie stosuje pas to owszem odcinek lędźwiowy zabezpieczony, ale mięśnie wew. brzucha sie nie rozwijają i jak przegniesz to można przepukliny dostać . No i ogólnie się organizm przyzwyczaja do pasa i później chcesz bez niego, a tu choooy, coś nie idzie . Także jakbym rekord zaliczał to bym założył. A tak to pas używam do przyczepiania obciążenia jak się podciągam .Manfred pisze:to problem masz taki jak ja też obciążenia braknie, ja 105 robie ale tak przy 6-7 palce mi puszczają :/ bo plecy jeszcze siłe mają
ale nie powiesz mi że plecy takimi cieżarami robisz bez pasa
co do spania w tygodniu max to 7 żadko 8, średnio tak 6, w weekend za to sobie odsypiam
Ostatnio zmieniony 26 mar 2008, o 22:34 przez TomCio, łącznie zmieniany 1 raz.
Chceszy wykoksić chomika?
Zrób mu siłke w klatce/ terrarium
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Motyl pisze:Chceszy wykoksić chomika?
Ja pie***le jak widziałem jak dzisiaj ziewał to ma kły w ch** wielkie! Jak smok!
Bede mu musiał fote cyknąć .
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nie no ziewa tylko w dzień. Śpi sobie, śpi, ja go specjalnie budze i odchodze, żeby nie pomyślał, że chce go wypuścić. Wraca na miejsce, tak zajebiście się przeciąga i ziewa . Masakra, zawsze mnie to rozp****ala .Skavenblight pisze:Może to kwestia zmęczenia.
Ale niesamowicie wzrusza mnie Twoja miłość do tych zwierzątek. Bez jaj.
przedramie ćwicze rozmiarowo jest wg mnie bardzo ok
tylko siły troche mnie bo nadgarstki słabe i nie wytrzymują obciążenia na gryfie dlatego musze na hantelku ćwiczyć a to już takie dobre nie jest
a od martwego lepszy uścisk jest prawda
tylko siły troche mnie bo nadgarstki słabe i nie wytrzymują obciążenia na gryfie dlatego musze na hantelku ćwiczyć a to już takie dobre nie jest
a od martwego lepszy uścisk jest prawda
U mnie to samo . Na rozmiar nie narzekam, gorzej z siłą chwytu . Chociaż łapy i tak suche .
Ide spać, moja wychowawczyni zaprosiła na jutro doktora, który będzie mówił o szkodliwości sterydów
Ide spać, moja wychowawczyni zaprosiła na jutro doktora, który będzie mówił o szkodliwości sterydów
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ta wersja niszczySkavenblight pisze: Podobnie jak Hak, kiedy widzę go z Franciszkiem Józefem [...]
http://www.smog.pl/wideo/14318/chris_an ... budynkami/ koleś jest niezły --- sztuczki z lewitacją były już opisywane ale ten facet jest dobry w tym co robi
Wielkie dzięki za pamięć (sam nie dowiedział bym się pewnie że mam dzisiaj imieniny )Skavenblight pisze:28 marca, imieniny Sykstusa. Chociaż to tylko jego imię od bierzmowania, życzymy wszystkiego najlepszego
Nurglowa wiosna w pełni.
Aro pisze:http://www.smog.pl/wideo/14318/chris_an ... budynkami/ koleś jest niezły --- sztuczki z lewitacją były już opisywane ale ten facet jest dobry w tym co robi
Skavenblight, Ty musisz byc niezla z historii skoro 3masz w pamieci nawet takie daty imienin
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Z historii? Nie narzekam. Na wiedzy z matury rozszerzonej jadę do tej pory. Tj. wszelkie historyczne rzeczy na germanistyce [historia Niemiec, i teraz cały semestr z praktycznego niemieckiego o Trzeciej Rzeszy] zdaję bez uczenia sięRaptaparat pisze: Skavenblight, Ty musisz byc niezla z historii skoro 3masz w pamieci nawet takie daty imienin
Pamięć mam do różnych rzeczy zresztą - urodzin, imienin, ilości kont Dwarf Slayera