Galeria Ponurego update[02-04-2008]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
jednego z tych pegazow trzeba bylo zrobic tak jak pozostalych dwoch czyli bez tego przezroczystego precika ... armia jako calosc bardzo dobrze zrobiona
Dzieki za komenatrze
Gwardia królewska powstała jeszcze za czasów gdy QK mieli S6 wtedy grywałem na lancy 8 osobowej z lordem, ale gdy weszła siła 5 i ja zakupiłem świnke dla Lorda Azraela, z questingów zrobiłem gralowców, wtedy dodałem im białe płaszcze, i pochodnie. teraz w najblizszym czasie jak dostane 5 lanc od silver helmsów, to je zamienie zamiast tych maczet:P i bardziej pokonwertuje na grali tylko ze narazie nie mam pomysłu(oprócz lanc od SH)
pegazowi nie usunę przezroczystego bolca, niech chociaż jeden będzie stabilny, tamtych dwóch już n-ty raz od nowa przyklejam, a po za tym specjalnie zależało mi aby on był wysoko żebym mógł pegazy zmieścić w szeregu bo tak to sie skrzydłami zahaczają.
Archaon co rozumiesz za stwierdzeniem rozmyte krawędzie? podaj przykład bo nie łapie.
Gwardia królewska powstała jeszcze za czasów gdy QK mieli S6 wtedy grywałem na lancy 8 osobowej z lordem, ale gdy weszła siła 5 i ja zakupiłem świnke dla Lorda Azraela, z questingów zrobiłem gralowców, wtedy dodałem im białe płaszcze, i pochodnie. teraz w najblizszym czasie jak dostane 5 lanc od silver helmsów, to je zamienie zamiast tych maczet:P i bardziej pokonwertuje na grali tylko ze narazie nie mam pomysłu(oprócz lanc od SH)
pegazowi nie usunę przezroczystego bolca, niech chociaż jeden będzie stabilny, tamtych dwóch już n-ty raz od nowa przyklejam, a po za tym specjalnie zależało mi aby on był wysoko żebym mógł pegazy zmieścić w szeregu bo tak to sie skrzydłami zahaczają.
Archaon co rozumiesz za stwierdzeniem rozmyte krawędzie? podaj przykład bo nie łapie.
wyglada spoko.. tylko zrobiłes jeden (niewybaczlany? ) błąd.. ogien wycieniowałes w druga strone.
na tym forum jest gdzies temat z linkami do dobrych tutoriali
pozdrawiam
na tym forum jest gdzies temat z linkami do dobrych tutoriali
pozdrawiam
- likwidator
- "Nie jestem powergamerem"
Nawet fajnie pomalowana , nie mogę się doczekać jak skończysz i dasz na jakimś logicznym tle
hehe podstawke wykonczy sobie własciciel, sam chciał z mojej strony jest ona skonczona, jedynie co sie moze zmienic to to ze zdejmie ponczochy wszystko zalezy czy Andy'emu spodoba w realu:P
co do ognia, to sie wzorowałem tym z zapalniczki:P po za tym duzo osób maluje tak płomienie:P nie ja jeden
co do ognia, to sie wzorowałem tym z zapalniczki:P po za tym duzo osób maluje tak płomienie:P nie ja jeden
nie podoba mi sie ten ogien (i nie chodzi o malowanie) ... wyglada to jakby wlozyla reke do beczki z palaca sie smoala a nie jak pojawiajacy sie ogien na rece za pomoca jakiegos czaru ... powinno byc widac jakies elementy dloni ... tak jak to zrobiles na tej wloczni
zleceniodawca chciał aby ogien był zamiast dłoni, sam osobiscie bym wolał aby ogien pojawił sie np na wyciągnietej dłoni aleto jzu nie ode mnie zalezało, ja jestem jedynie osoba która pomalowała i zrobiła ogien według zalecen zleceniodawcy.
aaaaa ... to przepraszam ... nie zauwazylem ze to na zlecenie (zmeczenie po robocie robi swoje) ... gratuluje gustu tego zamawiajacego
To ta babeczka od Cauldron of Blood... Malowania przyzwoite ale lepsze foty mile widziane...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/