![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
03.02.2007 - Toruń - "SI VIS PACEM, PARA BELLUM! Toruń"
Przypominam, że do turnieju zostało 6 dni, a wolnych miejsc już tylko 4.
Przypominam również, że do terminu wysyłania rozpisek zostało 4 dni, a wolałbym 1 lutego o 23:50 nie dostać 30 rozpisek...
Przypominam również, że do terminu wysyłania rozpisek zostało 4 dni, a wolałbym 1 lutego o 23:50 nie dostać 30 rozpisek...
taka praca organizatora
ja Ci przywioze do domu o 23:59 ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Obrazek](http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/161265_100000908094307_4204388_n.jpg)
a mnie akurat nie bedzie w domu...Bania pisze:taka praca organizatoraja Ci przywioze do domu o 23:59
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
- Eksara_Kun
- "Nie jestem powergamerem"
Witam wszystkich.... chętnie bym się wybrał na turniej lecz niemam pary propozycje prosze na pw albo gg 1771617
:D:D
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
a ktoś Ty i czym grasz? Mamy jednego młodego, który bardzo by chciał zagrać, ale nie ma pary (ale młody w sensie bardzo młody i musiałbyś mieć sporo cierpliwości, żeby z nim grać)
eskara to nasz mlodzik... gra kranoludami... lepiej by bylo mu przydzielic gracza z doswiadczeniem...
Sokół powiedz mi jak ma się pierwszy scenariusz do podsyłania Tobie rozp?
![Laughing :lol:](./images/smilies/ng_lol.gif)
Sokół powiedz mi jak ma się pierwszy scenariusz do podsyłania Tobie rozp?
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
hehe Jose, aleś Ty sprytny ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
ja, jako organizator nie dostaje np. punktow za test wiedzy i w pierwszym scenariuszu, jeśli przeciwnik tego będzie sobie życzył, mogę ujawnić mu moje itemy z racji tego, że ja jego widzialem. Myślę, że to dość sprawiedliwe. Poza tym, jak dostanę 40 rozp to nie sądze, żebym pamiętał jaki jest rozkład itemów w każdej z nich.
ja, jako organizator nie dostaje np. punktow za test wiedzy i w pierwszym scenariuszu, jeśli przeciwnik tego będzie sobie życzył, mogę ujawnić mu moje itemy z racji tego, że ja jego widzialem. Myślę, że to dość sprawiedliwe. Poza tym, jak dostanę 40 rozp to nie sądze, żebym pamiętał jaki jest rozkład itemów w każdej z nich.
zawsze mozesz sobie sciage przygotowacPoza tym, jak dostanę 40 rozp to nie sądze, żebym pamiętał jaki jest rozkład itemów w każdej z nich.
to na pewno nie chcesz challangu ze mna i Sylwią?
- Eksara_Kun
- "Nie jestem powergamerem"
Mhm... Jose już wszystko wyjaśnił
...
napewno nie, wierz mi
baaaardzo nie chce. Jakby byly 2x TK może bym się skusił, ale skinkow nienawidze i nigdy z wlasnej woli z nimi grac nie bede ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
ale ja bede mial klimatyczne lizaki
zadnej skinkolandii
powaga
czy myslisz ze jestem powergamerem?
za to jakbym jechal 2*TK to by byla inna zabawa![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
za to jakbym jechal 2*TK to by byla inna zabawa
sie zobaczy jose, sie zobaczy
(w sensie przeslesz rozpy to się zastanowię
- żart oczywiscie)
gadalem przed chwila z Bartasem i kazal go zapisac razem z samym soba i 2*chaos slaanesha ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
a rozpy juz Ci wysylam i ocenisz czy przegiete![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
a rozpy juz Ci wysylam i ocenisz czy przegiete
Oj jakieś strasznie parcie tu na moją osobę jest ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Powiedzmy tak: ok, zdecyduje się na chellange, ale jest jedno "ale" - jest mała szansa, że będę grał w parze z Baniakiem. Tzn, jeśli będzie parzyście gramy osobno, jeśli nieparzyści, gramy razem![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
"w" już poprawiam (tak mi jakoś ładniej wyglądało)
Powiedzmy tak: ok, zdecyduje się na chellange, ale jest jedno "ale" - jest mała szansa, że będę grał w parze z Baniakiem. Tzn, jeśli będzie parzyście gramy osobno, jeśli nieparzyści, gramy razem
"w" już poprawiam (tak mi jakoś ładniej wyglądało)
a ja tam rozpe dam dopiero jak ja wymysle ostatecznie bo jak zwykle mam 5 pomyslow i nie iwem ktory wybrac.....
jak bedziemy grac razem to ja ciesze na takich przeciwników
i personalnie i armijnie ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Obrazek](http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/161265_100000908094307_4204388_n.jpg)
Witam!
Po dluzszej przerwie Michal 'Kadrinazi' Paradowski i jego Klan z Karak Ungor melduja sie na placu bitwy![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Po dluzszej przerwie Michal 'Kadrinazi' Paradowski i jego Klan z Karak Ungor melduja sie na placu bitwy