03.02.2007 - Toruń - "SI VIS PACEM, PARA BELLUM! Toruń"
Przypominam, że do turnieju zostało 6 dni, a wolnych miejsc już tylko 4.
Przypominam również, że do terminu wysyłania rozpisek zostało 4 dni, a wolałbym 1 lutego o 23:50 nie dostać 30 rozpisek...
Przypominam również, że do terminu wysyłania rozpisek zostało 4 dni, a wolałbym 1 lutego o 23:50 nie dostać 30 rozpisek...
taka praca organizatora ja Ci przywioze do domu o 23:59
a mnie akurat nie bedzie w domu... i nie dostaniesz 2 pkt i przez to nie wygrasz turenieju, hahahaBania pisze:taka praca organizatora ja Ci przywioze do domu o 23:59
- Eksara_Kun
- "Nie jestem powergamerem"
Witam wszystkich.... chętnie bym się wybrał na turniej lecz niemam pary propozycje prosze na pw albo gg 1771617 :D:D
a ktoś Ty i czym grasz? Mamy jednego młodego, który bardzo by chciał zagrać, ale nie ma pary (ale młody w sensie bardzo młody i musiałbyś mieć sporo cierpliwości, żeby z nim grać)
eskara to nasz mlodzik... gra kranoludami... lepiej by bylo mu przydzielic gracza z doswiadczeniem...
Sokół powiedz mi jak ma się pierwszy scenariusz do podsyłania Tobie rozp?
Sokół powiedz mi jak ma się pierwszy scenariusz do podsyłania Tobie rozp?
hehe Jose, aleś Ty sprytny
ja, jako organizator nie dostaje np. punktow za test wiedzy i w pierwszym scenariuszu, jeśli przeciwnik tego będzie sobie życzył, mogę ujawnić mu moje itemy z racji tego, że ja jego widzialem. Myślę, że to dość sprawiedliwe. Poza tym, jak dostanę 40 rozp to nie sądze, żebym pamiętał jaki jest rozkład itemów w każdej z nich.
ja, jako organizator nie dostaje np. punktow za test wiedzy i w pierwszym scenariuszu, jeśli przeciwnik tego będzie sobie życzył, mogę ujawnić mu moje itemy z racji tego, że ja jego widzialem. Myślę, że to dość sprawiedliwe. Poza tym, jak dostanę 40 rozp to nie sądze, żebym pamiętał jaki jest rozkład itemów w każdej z nich.
zawsze mozesz sobie sciage przygotowacPoza tym, jak dostanę 40 rozp to nie sądze, żebym pamiętał jaki jest rozkład itemów w każdej z nich.
to na pewno nie chcesz challangu ze mna i Sylwią?
- Eksara_Kun
- "Nie jestem powergamerem"
Mhm... Jose już wszystko wyjaśnił ...
napewno nie, wierz mi baaaardzo nie chce. Jakby byly 2x TK może bym się skusił, ale skinkow nienawidze i nigdy z wlasnej woli z nimi grac nie bede
ale ja bede mial klimatyczne lizaki zadnej skinkolandii powaga czy myslisz ze jestem powergamerem?
za to jakbym jechal 2*TK to by byla inna zabawa
za to jakbym jechal 2*TK to by byla inna zabawa
sie zobaczy jose, sie zobaczy (w sensie przeslesz rozpy to się zastanowię - żart oczywiscie)
gadalem przed chwila z Bartasem i kazal go zapisac razem z samym soba i 2*chaos slaanesha
a rozpy juz Ci wysylam i ocenisz czy przegiete
a rozpy juz Ci wysylam i ocenisz czy przegiete
Oj jakieś strasznie parcie tu na moją osobę jest
Powiedzmy tak: ok, zdecyduje się na chellange, ale jest jedno "ale" - jest mała szansa, że będę grał w parze z Baniakiem. Tzn, jeśli będzie parzyście gramy osobno, jeśli nieparzyści, gramy razem
"w" już poprawiam (tak mi jakoś ładniej wyglądało)
Powiedzmy tak: ok, zdecyduje się na chellange, ale jest jedno "ale" - jest mała szansa, że będę grał w parze z Baniakiem. Tzn, jeśli będzie parzyście gramy osobno, jeśli nieparzyści, gramy razem
"w" już poprawiam (tak mi jakoś ładniej wyglądało)
a ja tam rozpe dam dopiero jak ja wymysle ostatecznie bo jak zwykle mam 5 pomyslow i nie iwem ktory wybrac.....
jak bedziemy grac razem to ja ciesze na takich przeciwników i personalnie i armijnie
Witam!
Po dluzszej przerwie Michal 'Kadrinazi' Paradowski i jego Klan z Karak Ungor melduja sie na placu bitwy
Po dluzszej przerwie Michal 'Kadrinazi' Paradowski i jego Klan z Karak Ungor melduja sie na placu bitwy