Warhammer: MARK OF CHAOS

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Loki
Chuck Norris

Warhammer: MARK OF CHAOS

Post autor: Loki »

Witam!! jestem po paru pierwszych misjach w MOC!! i IMHO są zajebiste!! Gra jest świetna, nie miałem jeszcze okazji grać przez neta :P ale może z czasem Sobie zagram :D

Jedno co mnie smieszyło :P gdy kupowałe sobie w Empiku MOC to, to że są dwa wydania: CHAOSU i IMPERIUM :P

Awatar użytkownika
High Elf
Mudżahedin

Post autor: High Elf »

One się niczym nie różnią prócz pudełka, prawda?

Loki
Chuck Norris

chyba niczym :D

bardzo mi się podba że dadali jeszcze książeczke z Grafiką i rysunakami i Szkicami Koncepcyjnymi :D

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Ile grasz w tą gre ? Bo mi po 3 dniach się znudziła. Jest bardzo monotonna, w zasadzie ciągle to samo. :roll: Miał być hicior, ale coś im niewyszło...
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

High Elf pisze:One się niczym nie różnią prócz pudełka, prawda?
nieprawda. maja rozne albumy z grafikami dodane - odpowiednio sily dobra i zla.
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Gralem w demo , na srednich ustawieniach w miare plynnie chodzilo , ale zastanawiam sie czy kupic gierke , bo boje sie , ze bedzie sie haczyc , a po cholera ma tylko stac na polce ?

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Ziemko pisze:Gralem w demo , na srednich ustawieniach w miare plynnie chodzilo , ale zastanawiam sie czy kupic gierke , bo boje sie , ze bedzie sie haczyc , a po cholera ma tylko stac na polce ?
bedziesz sobie album z grafikami ogladal :wink:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Loki
Chuck Norris

co do wymagań sa bardzo potęrzne!! teraz jestem w pracy i nie pamiętam jakie ale jak będę w domu to napisze!!

no nie wiem mi się nie nudzi gram już od 4 dni!!:P IMHO jest super!!

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

A ja sobie nawet nie zamierzam kupować. I tak mi nie pójdzie, a jeszcze ponoć to słaba gra, to po co mam kasę na grę i nowego kompa wydawać, jak mogę kupić kolejne figurki :P

Awatar użytkownika
Pamela
Wodzirej

Post autor: Pamela »

Szaman pisze:
High Elf pisze:One się niczym nie różnią prócz pudełka, prawda?
nieprawda. maja rozne albumy z grafikami dodane - odpowiednio sily dobra i zla.
No i jeszcze karty do WarCry odpowiednio chaos i imperium.

P.S. Jak ktoś gra na necie niech da znać, mój logim to "Pamelson" ;D

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

Grałem w demko na prezentacji na singlowym Bazyliszku ale ogolnie niespecjalnie mnie zachwycilo. Brak aktywnej pauzy doskwiera mocno.
W shadow of the hornet rat byla taka pauza i bardzo dobrze sie sprawowala.
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Chaoschild
Chuck Norris

Post autor: Chaoschild »

Panowie gralem w demo jak i w pelna wersje i powiem jedno - NIE WART WYDANIA ANI GROSZA. Taka jest prawda, zwalili ta gre kompletnie, a mogl byc hit na miare cholera wie jakiej gry. Nie dosc ze wymagania kosmos, to sama gra nie wnosi nic ciekawego, a powiem nawet ze ze strategia ma bardzo malo wspolnego, w szczegolnosci z figurkowym odpowiednikiem - oprocz oprawy graficzno - dzwiekowej oczywiscie.
PARTY IN THE MOONLIGHT AND DANCE TO THE SUNRISE...

http://www.coolminiornot.com/artist/chaoschild

Awatar użytkownika
Pamela
Wodzirej

Post autor: Pamela »

Popieram przedmówce jedyna przyjemnosć z gry to tryb multiplayer.
(No niestety splewili giere) ;D

Awatar użytkownika
Dark Master
Warzywo
Kontakt:

Post autor: Dark Master »

wypowiadajcie sie weicej by nie wiem czy kupic to czy Dark Messiah
Ostatnio zmieniony 17 gru 2006, o 21:45 przez Dark Master, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
>>>JUMPDAFUCKUP<<<

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Kampania taka sobie - Imperialną przeszedłem. Wymagania kosmiczne : na moim Athlonie 2800 z 512 ramu i Geforce 6600 haczy na minimalnych, a juz ostatnią bitwę w kampanii to cudem wygrałem, bo kontrolę miałem znikomą w tych lagach.

Generalnie fajny pomysł, ale też zakończenie kampanii nijakie. Mogliby też mniej liniową fabułę dać, ale to akurat nie jest argument, bo wiadomo do czego to zmierza (i tak czeka nas rozprawa z chaosem i tyle). Po pierwszych wrażeniach przyznam szczerze, że ochłonąłem i już mnie tak nie ciągnie. Natomiast bardziej mnie wessało Dark Crusade.

Jeżeli zastanawiasz się czy kupić to czy Dark Messiah, to może inny wybór podpowiem - NWN 2 ;) A ja pewnie sobie jeszcze kampanię Chaosu przejdę, potem może parę bitek z kumplami i się zajmę Master of Orion 2 - stare gry jednak mają większy magnes :D Napewno zgodzę się, że MoCh to nieco przereklamowana gra.

Loki
Chuck Norris

eeee tam :D Jest super!! :D Mi się podoba!! a co do kampani to jest Fajna... to włąsnie w DC grało się 25 misji takich samych i po pewnym czasie To było monotonne !! :D

Ale jak kto tam woli!!:D

Awatar użytkownika
High Elf
Mudżahedin

No właśnie, kampania w DC jest tak monotonna (fajne jest pierwsze kilka bitew i szybko zdobywany ekwipunek potem jest tak nudno że szok), a gra gdyby nie multi bardzo szybko się nudzi. A tami i tak strasznie się schematy powiela.

W MoCha gram nielegalnego i jest bardzo ok, nie jest aż takim klikadełkiem na wyższym poziomie trudności, może M:TW bije pod tym względem na głowę ale klimat nadrabia zaległości. Np jest fajniejsza mapa w Marku ;)
Działam w imieniu Zakonu Rycerskiego Świętego Jana Chrzciciela Szpitala Jerozolimskiego. Nie polecam wchodzić mi w drogę ;)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Dark Master
Warzywo
Kontakt:

Post autor: Dark Master »

Jeżeli zastanawiasz się czy kupić to czy Dark Messiah, to może inny wybór podpowiem - NWN 2
NWN 2 i tak bede mial :) o wymaganie sie nie martwie :)

a bohaterom da sie jakies itemki dokupywac ?
Ostatnio zmieniony 17 gru 2006, o 21:45 przez Dark Master, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
>>>JUMPDAFUCKUP<<<

Loki
Chuck Norris

Dark Master pisze:
Jeżeli zastanawiasz się czy kupić to czy Dark Messiah, to może inny wybór podpowiem - NWN 2
NWN 2 i tak bede mial :) o wymaganie sie nie martwie :)

a bohaterom da sie jakies itemki dokupywac ?

tak można..... dostaje się bonusy np. za pierszego pokonanego wroga, za pierszy 1000 zabitych wojowników wrogich itd.

Awatar użytkownika
High Elf
Mudżahedin

Dark Master pisze: a bohaterom da sie jakies itemki dokupywac ?
To było raczej pytanie do W:MoCh jak na mój gust. A więc odpowiem jakby się okazało, że mam rację
- Można kupowac i jest tego od groma. Pierścionki, mieczyki, hełmy itd.
Działam w imieniu Zakonu Rycerskiego Świętego Jana Chrzciciela Szpitala Jerozolimskiego. Nie polecam wchodzić mi w drogę ;)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ