Warhammer: MARK OF CHAOS
Moderator: Zaklinacz Kostek
Warhammer: MARK OF CHAOS
Witam!! jestem po paru pierwszych misjach w MOC!! i IMHO są zajebiste!! Gra jest świetna, nie miałem jeszcze okazji grać przez neta ale może z czasem Sobie zagram
Jedno co mnie smieszyło gdy kupowałe sobie w Empiku MOC to, to że są dwa wydania: CHAOSU i IMPERIUM
Jedno co mnie smieszyło gdy kupowałe sobie w Empiku MOC to, to że są dwa wydania: CHAOSU i IMPERIUM
Ile grasz w tą gre ? Bo mi po 3 dniach się znudziła. Jest bardzo monotonna, w zasadzie ciągle to samo. Miał być hicior, ale coś im niewyszło...
bedziesz sobie album z grafikami ogladalZiemko pisze:Gralem w demo , na srednich ustawieniach w miare plynnie chodzilo , ale zastanawiam sie czy kupic gierke , bo boje sie , ze bedzie sie haczyc , a po cholera ma tylko stac na polce ?
"I fart in your general direction"
No i jeszcze karty do WarCry odpowiednio chaos i imperium.Szaman pisze:nieprawda. maja rozne albumy z grafikami dodane - odpowiednio sily dobra i zla.High Elf pisze:One się niczym nie różnią prócz pudełka, prawda?
P.S. Jak ktoś gra na necie niech da znać, mój logim to "Pamelson" ;D
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Grałem w demko na prezentacji na singlowym Bazyliszku ale ogolnie niespecjalnie mnie zachwycilo. Brak aktywnej pauzy doskwiera mocno.
W shadow of the hornet rat byla taka pauza i bardzo dobrze sie sprawowala.
W shadow of the hornet rat byla taka pauza i bardzo dobrze sie sprawowala.
- Chaoschild
- Chuck Norris
Panowie gralem w demo jak i w pelna wersje i powiem jedno - NIE WART WYDANIA ANI GROSZA. Taka jest prawda, zwalili ta gre kompletnie, a mogl byc hit na miare cholera wie jakiej gry. Nie dosc ze wymagania kosmos, to sama gra nie wnosi nic ciekawego, a powiem nawet ze ze strategia ma bardzo malo wspolnego, w szczegolnosci z figurkowym odpowiednikiem - oprocz oprawy graficzno - dzwiekowej oczywiscie.
- Dark Master
- Warzywo
- Kontakt:
wypowiadajcie sie weicej by nie wiem czy kupic to czy Dark Messiah
Ostatnio zmieniony 17 gru 2006, o 21:45 przez Dark Master, łącznie zmieniany 1 raz.
>>>JUMPDAFUCKUP<<<
Kampania taka sobie - Imperialną przeszedłem. Wymagania kosmiczne : na moim Athlonie 2800 z 512 ramu i Geforce 6600 haczy na minimalnych, a juz ostatnią bitwę w kampanii to cudem wygrałem, bo kontrolę miałem znikomą w tych lagach.
Generalnie fajny pomysł, ale też zakończenie kampanii nijakie. Mogliby też mniej liniową fabułę dać, ale to akurat nie jest argument, bo wiadomo do czego to zmierza (i tak czeka nas rozprawa z chaosem i tyle). Po pierwszych wrażeniach przyznam szczerze, że ochłonąłem i już mnie tak nie ciągnie. Natomiast bardziej mnie wessało Dark Crusade.
Jeżeli zastanawiasz się czy kupić to czy Dark Messiah, to może inny wybór podpowiem - NWN 2 A ja pewnie sobie jeszcze kampanię Chaosu przejdę, potem może parę bitek z kumplami i się zajmę Master of Orion 2 - stare gry jednak mają większy magnes Napewno zgodzę się, że MoCh to nieco przereklamowana gra.
Generalnie fajny pomysł, ale też zakończenie kampanii nijakie. Mogliby też mniej liniową fabułę dać, ale to akurat nie jest argument, bo wiadomo do czego to zmierza (i tak czeka nas rozprawa z chaosem i tyle). Po pierwszych wrażeniach przyznam szczerze, że ochłonąłem i już mnie tak nie ciągnie. Natomiast bardziej mnie wessało Dark Crusade.
Jeżeli zastanawiasz się czy kupić to czy Dark Messiah, to może inny wybór podpowiem - NWN 2 A ja pewnie sobie jeszcze kampanię Chaosu przejdę, potem może parę bitek z kumplami i się zajmę Master of Orion 2 - stare gry jednak mają większy magnes Napewno zgodzę się, że MoCh to nieco przereklamowana gra.
No właśnie, kampania w DC jest tak monotonna (fajne jest pierwsze kilka bitew i szybko zdobywany ekwipunek potem jest tak nudno że szok), a gra gdyby nie multi bardzo szybko się nudzi. A tami i tak strasznie się schematy powiela.
W MoCha gram nielegalnego i jest bardzo ok, nie jest aż takim klikadełkiem na wyższym poziomie trudności, może M:TW bije pod tym względem na głowę ale klimat nadrabia zaległości. Np jest fajniejsza mapa w Marku
W MoCha gram nielegalnego i jest bardzo ok, nie jest aż takim klikadełkiem na wyższym poziomie trudności, może M:TW bije pod tym względem na głowę ale klimat nadrabia zaległości. Np jest fajniejsza mapa w Marku
Działam w imieniu Zakonu Rycerskiego Świętego Jana Chrzciciela Szpitala Jerozolimskiego. Nie polecam wchodzić mi w drogę
- Dark Master
- Warzywo
- Kontakt:
NWN 2 i tak bede mial o wymaganie sie nie martwieJeżeli zastanawiasz się czy kupić to czy Dark Messiah, to może inny wybór podpowiem - NWN 2
a bohaterom da sie jakies itemki dokupywac ?
Ostatnio zmieniony 17 gru 2006, o 21:45 przez Dark Master, łącznie zmieniany 1 raz.
>>>JUMPDAFUCKUP<<<
Dark Master pisze:NWN 2 i tak bede mial o wymaganie sie nie martwieJeżeli zastanawiasz się czy kupić to czy Dark Messiah, to może inny wybór podpowiem - NWN 2
a bohaterom da sie jakies itemki dokupywac ?
tak można..... dostaje się bonusy np. za pierszego pokonanego wroga, za pierszy 1000 zabitych wojowników wrogich itd.
To było raczej pytanie do W:MoCh jak na mój gust. A więc odpowiem jakby się okazało, że mam racjęDark Master pisze: a bohaterom da sie jakies itemki dokupywac ?
- Można kupowac i jest tego od groma. Pierścionki, mieczyki, hełmy itd.
Działam w imieniu Zakonu Rycerskiego Świętego Jana Chrzciciela Szpitala Jerozolimskiego. Nie polecam wchodzić mi w drogę